Koncerts / Bekars

Baušķenieki Armands, Jānis, Matīss un Varis teju tikko ir absolvējuši vidusskolu, taču nu jau var lepoties ar pieciem aktīviem grupas @Bekars pastāvēšanas gadiem. Vokālinstrumentālā grupa tika dibināta 2015. gadā un šogad pavasarī izdeva savu pirmo albumu “Sākums". Pandēmijas skartajā gadalaikā diemžēl debijas albuma un piecgades svinības izpalika, taču tagad vasarā @Pulsēta,  četrus mēnešus vēlāk, jaunieši atzīmēs spilgtākos notikumus kopš apvienības dibināšanas.   

Grupa ''Bekars'' uzstāsies divos koncertos plkst. 17.00 (koncerta sākums 17.30) un plkst. 20.00 (koncerta sākums 21.00)

  • Nelabvēlīgu laikapstākļu dēļ pasākums var tikt pārcelts uz citu norises datumu, iepriekš par to paziņojot Pulsēta Facebook lapā. Aicinām sekot līdzi aktuālaijai informācijai pasākuma norises dienā. 
  • Biļetes uz pasākumu pieejamas Bauskas Kultūras centrs kasē, Biļešu Paradīze kasēs klātienē un tiešsaistē.  
  • Jaunizveidotajā kultūrvietā ir pieejama kafejnīca, kas piedāvā uzkodas, atspirdzinošus dzērienus un Crepe pankūkas. Tāpat apmeklētāju ērtībai tiek izvietoti galdiņi un atpūtas stūrīši. 
  • Apmeklētāju skaits pasākuma norises vietā ir ierobežots. Katrs apmeklētājs ir viens no 80 maksimāli iespējamajiem apmeklētājiem pasākuma teritorijā, kas nozīmē to, ka neatkarīgi no vecuma, katram apmeklētājam jāiegādājas biļete par pilnu cenu. 
 
Nav gaidāmo pasākumu