Izrāde bērniem / Supermeitenes

Gandrīz katrs cilvēks kādā no dzīves situācijām ir sapņojis par superspēju, daži vēlas kļūt par supervaroņiem. Ja ne kļūt, tad satikt un iepazīt noteikti. No šī brīža tas ir iespējams! Gudrība, mīlestība un drosme ir tikai daži elementi, kas raksturo viņas. Pašmāju trīs muzikālās Supermeitenes - Zī (Una Aizgale), Mī (Signe Aizupiete), Bū (Signe Nuķe), kuras izraudzītas, lai apceļotu visu Latviju ar misiju aktivizēt cilvēkos vēl vairāk pozitīvo enerģiju, laimi un ticību sev. Biežāk uzdotie jautājumi Supermeitenēm: “Vai par supervaroni piedzimst?” “Vai par tādu iespējams kļūt ar laiku?” Atbildi sagaidīsiet izrādē!  

  • Pasākuma ilgums ir divas stundas. Ieeja no plkst. 10.30, izrāde plkst. 11.00. Pagalmā pēc izrādes iespējams uzkavēties līdz plkst. 12.30. 
  • Apmeklētāju skaits pasākuma norises vietā ir ierobežots. Katrs apmeklētājs ir viens no 80 maksimāli iespējamajiem apmeklētājiem pasākuma teritorijā, kas nozīmē to, ka neatkarīgi no vecuma, katram apmeklētājam jāiegādājas biļete par pilnu cenu. 
  • Jaunizveidotajā kultūrvietā ir pieejama kafejnīca, kas piedāvā uzkodas, atspirdzinošus dzērienus un Crepe pankūkas. Tāpat apmeklētāju ērtībai tiek izvietoti galdiņi un atpūtas stūrīši. 
  • Biļetes uz pasākumu pieejamas Bauskas Kultūras centrs kasē, Biļešu Paradīze kasēs klātienē un tiešsaistē.  
  • Nelabvēlīgu laikapstākļu dēļ pasākums var tikt pārcelts uz citu norises datumu, iepriekš par to paziņojot Pulsēta Facebook lapā. Aicinām sekot līdzi aktuālaijai informācijai pasākuma norises dienā. 
 
Nav gaidāmo pasākumu