VASARAS VAKARI LIEPĀJAS TEĀTRĪ / Aktieru kopkoncerts

Tiekamies koncertsērijā VASARAS VAKARI LIEPĀJAS TEĀTRĪ!

Liepājas teātris piedāvā skatītājiem ekskluzīvus pagalma koncertus "Vasaras vakari Liepājas teātrī", kas notiks septiņos augusta vakaros Teātra ielas 3 pagalmā. Muzikālā un intīmā gaisotnē katru vakaru skatītājus sagaidīs cits muzikālais priekšnesums kāda teātra aktiera izpildījumā. Koncerti notiks trešdienās un ceturtdienās plkst. 19:00, bet noslēgums paredzēts sestdienā. Paredzētas dažādas programmas, kurās aktieri izpildīs dziesmas gan latviešu, gan angļu un franču valodās.

“Šie koncerti teātrim ir nozīmīgi, lai skatītāji dzīvā gaisotnē beidzot satiktu savus iemīļotos aktierus. Emocionāli teātrim un īpaši teātra trupai ir svarīgi atgriezties uz skatuves un noticēt, ka sajūtas, ko sniedz klātienes uzvedumi, joprojām ir dzīvas. Šajā laikā mums ir ļoti būtisks skatītāju atbalsts, tāpēc, ņemot vērā valsts noteiktos ierobežojumus, mēs vēlamies atgriezties,” par koncertiem saka Liepājas teātra valdes priekšsēdētājs Herberts Laukšteins.

05.08. 19:00 VIKTORS ELLERS
06.08. 19:00 KARĪNA TATARINOVA
12.08. 19:00 SIGITA PĻAVIŅA (Atcelts!)
13.08. 19:00 AGNESE JĒKABSONE
19.08. 19:00 EVERITA PJATA-GERTNERE
20.08. 19:00 EDGARS PUJĀTS
29.08. 14:00 AKTIERU KOPKONCERTS (Papildkoncerts!)
29.08. 19:00 AKTIERU KOPKONCERTS
30.08. 18:00 AKTIERU KOPKONCERTS (Papildkoncerts!)

Vietu skaits ierobežots! Iespējams iegādāties:
*viena vieta pie stāvgalda 1 personai – 8 eiro 
(pie viena stāvgalda paredzēta vieta ne vairāk kā 2 personām)
*divas sēdvietas pie galdiņa 2 personām (komplekts) – 16 eiro
(pie viena galda paredzēta vieta ne vairāk kā 2 personām)
*četras sēdvietas pie galdiņa 4 personām, kas dzīvo vienā mājsaimniecībā (komplekts) - 32 eiro
(pie viena galda paredzēta vieta ne vairāk kā 4 personām, kas dzīvo vienā mājsaimniecībā)

Biļetes iespējams iegādāties elektroniski bilesuparadize.lv un Liepājas teātra kasē – augustā strādā no otrdienas līdz sestdienai (12:00–18:00, un stundu pirms pasākuma), svētdien, pirmdien - slēgts.

Pasākums notiek 2 daļās. Pasākuma laikā darbosies kafejnīca. Pasākums notiek ārā, iesakām izvēlēties laikapstākļiem atbilstošu apģērbu. Pasākumu pulcēšanās un norises laikā tiks ievēroti visi valstī noteiktie drošības noteikumi.

 

Pasākumu pulcēšanās un norises laikā tiks ievēroti visi valstī noteiktie drošības noteikumi.

Aicinām koncerta apmeklētājus izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt to, ja Jums ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī ja Jums ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus.

Apmeklējot šo pasākumu, Jūs apliecināt, ka
- ievērosiet visus Covid-19 izplatības ierobežošanai ieviestos drošības pasākumus, informācija par kuriem būs pieejama arī koncerta norises vietā;
- respektēsiet koncerta organizatoru norādījumus norises vietā - par apmeklētāju plūsmas organizāciju, par higiēnas prasību ievērošanu, dezinfekcijas līdzekļu pieejamību u. c.

 
Nav gaidāmo pasākumu