Sajūtu ceturtdiena. Zelmeri Pro un Atis Auzāns koncertprogrammā PRIEKĀ!

Sajūtu ceturtdiena
Orķestris „Zelmeri Pro” un Atis Auzāns koncertprogrammā „Priekā!”
Jēkabpilī 20. augustā plkst. 19.00 aicinām uz “Sajūtu ceturtdienu” Kena parkā, kurā neaizmirstamas muzikālas sajūtas sniegs orķestris “Zelmero Pro” kopā ar Ati Auzānu koncertprogrammā “Priekā!”.

Pūtēju orķestris „Zelmeri Pro” jau divpadsmit gadus muzicē dažādos svētkos un pasākumos, iepriecina ar labiem rezultātiem konkursos un skatēs.

Koncerts Jēkabpilī, kā tiek lēsts savstarpējā orķestra komunikācijā, ir īpaši svarīgs, jo ir atgriešanās uz skatuves pēc pandēmijas. Koncertā dzirdēsim populāru mūziku pūtēju orķestra izpildījumā.

Orķestrim „Zelmeri Pro” ir cieša sadarbība ar Jelgavas 4. vidusskolas pūtēju orķestri „Rota” kā rezultātā daudziem jauniešiem tā ir unikāla pieredze muzicēt kopā ar citiem pieredzes un mūzikas virsotnes sasniegušiem „sirmuma dekorētiem” kolēģiem.

„Zelmeri Pro” galvenais diriģents Jānis Retenais ir Jāzepa Vītola LMA asoc.profesors, Jāz. Mediņa mūzikas vidusskolas pūtēju orķestra diriģents. Tomass Kokamegi ir arī Ogres pūtēju orķestra „Horizonts” galvenais diriģents.

Sadarbība ar Ati Auzānu orķestrim „Zelmeri Pro” ilgst jau daudzus gadus un neizpaliks arī šajā koncertā.

Biļetes “Biļešu Paradīzes” kasēs un internetā.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu