Liepājas vasara Rundāles pilī. Nakts koncerts pils dārzā

Egija Sproģe / flauta
Krišjānis Gaiķis / čells
Kristīne Balanas / vijole

Maģiski izgaismosies Rundāles dārzs, un pils balkonā skanēs 18. gadsimta šedevri. Kristīne Balanas spēlēs Baha leģendāro čakonu vijolei solo, flautiste Egija Sproģe izvēlējusies Hamburgas dižmeistara Tēlemaņa fantāzijas, savukārt čellists Krišjānis Gaiķis dos Baha Trešo svītu. Vasaras nakts, rožu smarža un vienatnīga instrumenta barokālā balss — neaizmirstams piedzīvojums!

*

Biļetes cenā iekļauts Franču dārza apmeklējums.

Visi festivāla koncerti: ŠEIT

Atbalsta: Latvijas Republikas Kultūras ministrija

APMEKLĒTĀJU IEVERĪBAI: Festivāls plānots ar drošības pasākumiem, kas paredz apmeklētājus ar derīgu Covid-19 sertifikātu, kas apliecina negatīvu testu, vakcināciju vai pārslimošanu, kā arī bērnus līdz 12 gadu vecumam bez sertifikāta. Vairāk informācijas Kultūras Ministrijas mājas lapā https://www.km.gov.lv/lv/jaunumi un www.covid19sertifikats.lv.

Atlaides:

Skolēniem, studentiem, invalīdiem, pensionāriem – 2,-EUR
3+ ģimenes kartes īpašniekiem - 30%
NB!  Apmeklējot koncertu, jāuzrāda atlaidi apliecinošs dokuments.
 

Uz pasākumiem, kas paredzēti pieaugušo auditorijai, bērni līdz 7 gadu vecumam netiek ielaisti.

Uz koncertu varat ierasties jau stundu pirms pasākuma sākuma. Biļetes uz mūsu rīkotajiem koncertiem jāiegādājas katram pasākuma apmeklētājam.

Lūdzam  ierasties savlaicīgi - pēc koncerta sākuma ieeja pasākumā tiek pārtraukta. 
Koncerta apmeklētājiem ir pienākums pirms ieiešanas pasākumā izslēgt mobilos telefonus, atskaņotājus, pulksteņu vai citu elektronisko ierīču skaņas signālus. 

Apmeklētajiem ir aizliegts lietot un izmantot fotoaparātus, kino un video kameras, kā arī skaņu ieraksta aparatūru  pasākuma laikā. Fotografēšana, filmēšana un audio ieraksta veikšana ir pieļaujama tikai profesionāliem mērķiem, iepriekš to saskaņojot ar Liepājas Simfonisko orķestri.

Pasākuma laikā var tikt veikta Liepājas Simfoniskā orķestra rīkota filmēšana un/vai fotografēšana. Iegādājoties biļeti uz pasākumu, apmeklētājs piekrīt, ka var tikt fotografēts un/vai filmēts, ka viņa attēls var tikt izmantots filmās, fotogrāfijās, audiovizuālajos ierakstos un reklāmas materiālos. Visas tiesības uz šādiem materiāliem un to izmantošanu pieder Liepājas Simfoniskajam orķestrim, kurš var tos izmantot pēc saviem ieskatiem jebkuros plašsaziņas līdzekļos reklāmas nolūkos vai citam mērķim, tai skaitā komerciālos nolūkos, (piemēram, DVD izdošanā), bez jebkādas atlīdzības vai kompensācijas par iepriekš minēto apmeklētājam.

www.liepajassimfoniskais.lv

 
Nav gaidāmo pasākumu