LIDO Brīvdabas koncertzāles atklāšanas koncerts IELŪDZ MAESTRO RAIMONDS PAULS

Ar koncertprogrammu "Ielūdz Maestro Raimonds Pauls" 17.jūlija vakarā tiks atvērta jauna vasaras pasākumu norises vieta Rīgā - LIDO brīvdabas koncertzāle, kas atradīsies Krasta ielā 76 - LIDO atpūtas centra teritorijā.

Koncertzāles atklāšanas koncertā varēs dzirdēt Maestro Raimonda Paula dziesmas, kuras viņš rakstījis brīnišķīgiem solistiem - Dinārai Rudānei un Mārtiņam Ruskim. Par muzikālo pavadījumu rūpēsies pats Maestro un instrumentālā grupa Jura Kristona vadībā, kā arī meiteņu trio - Olga Stupiņa, Inta Gudovska un Anita Levša.

 Visu vasaru izcilākie Latvijas mūziķi koncertēs jaunajā LIDO Brīvdabas koncertzālē, kas atrodīsies LIDO Atpūtas centrā slidotavas vietā. Skatuve aprīkota ar augstvērtīgāko apskaņošanas un gaismas tehniku, bet visas 1000 skatītāju vietas iekārtotas pie galdiņiem, dāvājot iespēju izbaudīt vakaru ar ērtībām patīkamā, privātā gaisotnē. Pirms koncerta – iespēja apskatīt strūklaku šovu un gaismas objektu “LIDO zieds”, kā arī izbaudīt LIDO virtuves piedāvājumu, kurā līdzās latviešu kulinārajai klasikai meklējamas eksotiskas garšas no visas pasaules.


Pērkot biļetes A sektorā, jūsu sēdvieta pie galdiņa atradīsies
zem jumta. Pērkot biļetes B un C sektorā, lietus gadījumā jums tiks
nodrošināti lietus mēteļi (lietussargus lietot nedrīkstēs). Un pats
svarīgākais - jo ātrāk atnāksiet uz pasākumu, jo labāku vietu ieņemsiet pie
galdiņiem.
Patīkamu atpūtu!

 
Nav gaidāmo pasākumu