Trīs Latvijas tenori – Nauris Puntulis, Guntars Ruņģis, Miervaldis Jenčs

Trīs Latvijas tenori – Nauris Puntulis, Guntars Ruņģis un Miervaldis Jenčs – aicina uz īpašu koncertu

Saldū ar īpašu koncertu viesosies trīs populārākie Latvijas tenori – Nauris Puntulis, Guntars Ruņģis un Miervaldis Jenčs. Kā pauž mākslinieki, šī būs ekskluzīva iespēja noklausīties viņu koncertprogrammu, kas sevī ietver populārākās dziesmas, kas gadu gaitā  izskanējušas neskaitāmos viņu koncertos. Koncertā kopā ar "Trīs Latvijas Tenoriem" uzstāsies pianists Māris Žagars. 

 Kā jau vēstīts iepriekš, pagājušajā gadā ar vērienīgiem koncertiem "Trīs Latvijas tenori" svinēja sava radošā tandēma 20 gadu pastāvēšanas jubileju.

 „Laika gaitā tenoriem izveidojusies lieliska sadarbība ar labākajiem latviešu komponistiem un populāriem skatuves māksliniekiem, kā arī apgūts brīnišķīgs repertuārs no klasikas līdz pat popmūzikai. Bet pats galvenais – dziedātāji ir iemantojuši nedalītu tautas mīlestību, kas virmo gaisā katrā viņu koncertā,” uzsver koncerta producents Jānis Kļaviņš.

 

Biļešu cena 30 EUR. Vietu skaits ierobežots.

Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu Paradīze” kasēs (Saldū, Saldus Tūrisma informācijas centra kasē, Striķu ielā 3), www.bilesuparadize.lv

 Ja biļetes netiek iegādātas vienā pirkumā, bet vēlaties sēdēt kopā ar draugu vai ģimenes locekļiem, informējiet organizatorus pa tel.nr. 63807443

 
Nav gaidāmo pasākumu