JAUNO JĀŅU ORĶESTRIS. Koncerts Ventspilī

Atzīmējot Jūras svētkus Ventspilī, Piejūrasdabas muzejā notiks jaunā folka grupas "JAUNO JĀŅU ORĶESTRIS" koncerts.

Jaunfolka grupa “Jauno Jāņu Orķestris” (JJO) rada un izpilda latviešu folkloras iedvesmotu oriģinālmūziku. Grupas dziesmu pūrā ir kompozīcijas no melodiska folkroka līdz elektroniskai pasaules mūzikai, līdzi ņemot arī grupas “Dzelzs vilks” radīto mūsdienu tautasdziesmu mantojumu. Dziesmas “Uijā uijā nikni vilki”, “Klusiet jauni, klusiet veci”, “Ieviņa”, “Meitiņas  dancoja” un citas JJO kompozīcijas izpelnījušās plašu atzinību Latvijas mūzikas aptaujās, savukārt grupas radītais skaņu celiņš skan Rozes Stiebras pazīstamajā Latvijas simtgades animācijas filmā “Saule brauca debesīs”. “Jauno Jāņu Orķestra” vasaras koncertprogramma ir pilna līksmas tautasdziesmu enerģijas, kas sauc pulkā lielus un mazus.

Biļetes cena – 5 eiro. Tās iegādājamas “Biļešu paradīzes” kasēs un www.bilesuparadize.lv.  Pieejamas tikai 500 biļetes! Ieeja koncertā no plkst. 19.30, no Riņķa ielas pie lielā enkura. Bērniem līdz 6 g.v. ieeja pasākumā bez maksas. 

Stipra lietus gadījumā notikumi var tikt atcelti vai pārcelti, tādā gadījumā par to tiks paziņots Ventspils Kultūras centra  Facebook lapā.
Lūgums neaizmirst par ierobežojumiem un noteikumiem savas un citu veselības labad. Ikviens tiek aicināts ievērot 2 metru distanci gan pasākuma norises vietā, gan arī citviet pilsētā, un, ja novēroti saslimšanas simptomi, palikt mājās.

_____________________________________________________________________

Pasākuma laikā var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija. Detalizētu informāciju par Kultūras centra privātuma politiku skatīt šeit.

 
Nav gaidāmo pasākumu