Koncertu cikls MŪDA - mūzika dabā. Mārcis Auziņš un Aija Vītoliņa

29. augustā plkst. 21.00 aicinām uz koncertu cikla "MŪDA" noslēdzošo koncertu, kas aizritēs stihijas Ūdens zīmē kopā ar izcilo ģitāristu Mārci Auziņu un dziedātāju Aiju Vītoliņu.

Ūdens ir nepārtraukta kustība, tas nes informāciju, lēni kaļ akmeni un lauž klinti. Tāpat kā cilvēks. Soli pa solim, pilienu pa pilienam rodas sistēma, skaņa, melodija. Ikdienas ritms. Ik pilīte turpina brīnumainu ceļojumu atpakaļ uz avotu jeb sākumu. Ūdens ir dzīvība, un dzīvībā ikviens nobeigums ir jauns sākums. Mārča Auziņa un Aijas Vītoliņas izpildītā koncertprogramma, tāpat kā Gaujas plūdums, te metīs straujus lokus un līkumus, te atkal būs rāma un mierpilna, uz brīdi šķietami apstādinot laiku…

Katrs "MŪDA" koncerts ir muzikāls baudījums kultūras gardēžiem, kura laikā izvēlētā zaļā zona pati kļūst par jaunu, vēl neapgūtu skatuvi un vienlaikus - skaistu ainavisko scenogrāfiju. Pasākuma apmeklētāju sagaida gan muzikāls piedzīvojums, gan arī dabas radītu smaržu un sajūtu piepildīts notikums. 

Koncertu cikls “MŪDA” – mūzika dabā – aizsākās 30. maijā, kad stihijas Zeme zīmē mežā pie Daliņu pludmales aizritēja pirmais koncerts kopā ar izcilo dziedātāju un komponisti Lindu Leen un ģitāras virtuozu Rihardu Lībieti. Vasaras saulgriežos, 20. un 21. jūnijā stihijas Uguns koncertprogrammā tikāmies ar Kristīni Kārkli-Kalniņu un Martu Kristiānu Kalniņu, savukārt 18. jūlijā stihijas Gaiss koncertā bijām kopā ar Daumantu Kalniņu un Romānu Vendiņu.

Biļetes: EUR 18.  Ar Valmieras kultūras karti EUR 2,-  atlaide no biļetes cenas. Atlaide spēkā, pērkot biļetes "Biļešu paradīze" kasēs, uzrādot Valmieras kultūras karti. Mobilās lietotnes "VALMIERA" lietotājiem - 15% atlaide. Pasākuma biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzē” elektroniski www.bilesuparadize.lv un “Biļešu paradīze” kasēs. Biļešu skaits ierobežots. Koncerts notiks, ievērojot pasākumu apmeklētāju drošībai noteikto sanitāro protokolu.

 

Informācija apmeklētājiem:

Aicinām līdzi ņemt savu sēžamspilvenu vai pledu, kā arī padomāt par ērtu, laika apstākļiem piemērotu apģērbu. Pasākuma ilgums: 1 stunda.

 

Koncertu ciklu “MŪDA” organizē Valmieras Kultūras centrs.

 
Nav gaidāmo pasākumu