Brīvdabas koncertuzvedums MEKLĒJAM AKTIERUS!

BRĪVDABAS KONCERTUZVEDUMS
Koncertu veido – Egons Dombrovskis, Mārtiņš Kalita, Normunds Kalniņš

Ņemot vērā valstī joprojām esošos ierobežojumus, Liepājas teātris meklē veidu, kā satikties ar saviem skatītājiem. Savus iemīļotos aktierus būs iespējams satikt koncertuzvedumā "Meklējam aktierus", kas notiks 1. augustā plkst. 21:00 stāvlaukumā pie Liepājas teātra.

Koncertuzvedumu kā Teātra dienas sveicienu 2019. gadā izveidoja Mārtiņš Kalita, Egons Dombrovskis un Normunds Kalniņš. Teātris nonācis grūtībās. Pārslodzes dēļ aktieri piedraudējuši iesniegt atlūgumus, ja tiks palielināts darba apjoms. Tuvojas teātra diena, un ir tikai viens risinājums. Teātra direktors ieliek avīzē sludinājumu, ka tiek meklēti aktieri.  Un tur nu viņi ierodas… Rūķis Kautrīgais, Jurčiks, Žaklīna, Gatiņš, Baibiņa, Džejs Getsbijs un citi. Pieaicinātajam režisoram ir nedēļa laika, lai kopā ar "jaunajiem aktieriem" radītu koncertu, kas viņiem arī, protams, izdosies! 

Koncertuzveduma skatītāji varēs atpazīt ne tikai savu iemīļoto izrāžu tēlus (daudzus, kuru skatuves mūžs jau beidzies, jo izrādes vairs nav teātra repertuārā), bet arī nelielus izrāžu citātus, un protams viņus sagaidīs kārtīgs svētku koncerts.

Koncertuzvedumā piedalīsies Edgars Pujāts, Inese Kučinska, Armands Kaušelis, Everita Pjata-Gertnere, Leons Leščinskis, Signe Dancīte, Viktors Ellers, Sandis Pēcis, Kaspars Kārkliņš, Egons Dombrovskis, Mārtiņš Kalita, Liepājas mūziķi Normunda Kalniņa vadībā, kā arī citi īpaši viesi.

 

Pirmizrāde – 2019. gada 23. martā

Iespējams iegādāties sēdvietas vai stāvvietas. Biļešu cenas:
30 eiro – sēdvieta (ierobežots skaits)
20 eiro – stāvvieta

Biļetes iespējams iegādāties elektroniski bilesuparadize.lv un Liepājas teātra kasē – jūlijā strādā otrdienās (12:00–19:00), kā arī piektdienās un sestdienās (12:00–16:00).

 

Pasākumu pulcēšanās un norises laikā tiks ievēroti visi valstī noteiktie drošības noteikumi.

Aicinām koncerta apmeklētājus izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt to, ja Jums ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī ja Jums ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus. Rūpējoties par koronavīrusa izplatības ierobežošanu, visām personām, ieejot pasākuma teritorijā, tiks veikta temperatūras mērīšana. Ieeja pasākumā apmeklētājiem būs atvērta 1 stundu pirms koncerta sākuma. Tā kā pasākums notiek ārā, iesakām izvēlēties laikapstākļiem atbilstošu apģērbu.

Apmeklējot šo pasākumu, Jūs apliecināt, ka
- ievērosiet visus Covid-19 izplatības ierobežošanai ieviestos drošības pasākumus, informācija par kuriem būs pieejama arī koncerta norises vietā;
- respektēsiet koncerta organizatoru norādījumus norises vietā - par apmeklētāju plūsmas organizāciju, par higiēnas prasību ievērošanu, dezinfekcijas līdzekļu pieejamību u. c.

 
Nav gaidāmo pasākumu