Koncerts PAR VASARU, PUĶĒM UN MĪLESTĪBU

Par vasaru, puķēm un mīlestību

  1. 23.jūnijā plkst. 12.00 Ādažos, Gaujas parkā notiks koncerts “Par vasaru, puķēm un mīlestību”. Koncertā uzstāsies Antra Stafecka, Aija Vītoliņa, Dainis Skutelis, Mārtiņš Ruskis un Guntis Skrastiņš kopā ar “Oranžo trio”.


Programmā apkopotas dziesmas par svarīgo – par mīlestību, bez kuras mūsu dzīvēs īsti nebūtu priecīgo krāsu. Īstās krāsas vajadzīgas arī ziediem un vasarai, tālab programmas nosaukums visu to apvieno – gan dziesmas par pieneņu zeltu, gan ābeļu balto ziedēšanu, gan stāstu par ugunssārto mežrozīti. Dziesmas, kas nāk no Latvijas vasarām, lauka puķēm un dārza ziediem un mīlestība.
Koncerta programmā Raimonda Paula, Zigmara Liepiņa, Ulda Stabulnieka, Borisa Rezņika, Ivara Vīgnera un Valta Pūces dziesmas ar Jāņa Petera, Leona Brieža, Alfrēda Krūkļa, Jāņa Jurkāna, Kaspara Dimitera, Guntara Rača, Pētera Zirnīša, Imanta Ziedoņa, Pētera Brūvera dziesmu vārdiem.

Pasākuma norises vietā tiks ievēroti visi valstī noteiktie drošības noteikumi.

Koncerts paredzēts ierobežotam apmeklētāju daudzumam.

NB!
- Aicinām apmeklētājus izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt pasākumu, ja jums ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī, ja uz jums attiecas pašizolācijas, karantīnas vai izolācijas nosacījumi.
- Apmeklētājiem jāievēro savstarpējā distance - 2 metri.
- Iesakām izvēlēties laikapstākļiem piemērotu apģērbu.

Koncerta ilgums ~ 2h 

Biļetes EUR 4.00 pieejamas "Biļešu paradīze" tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv

 
Nav gaidāmo pasākumu