Pļavas gongu koncerts SAULGRIEŽI

20. jūnijā, sestdien, plkst. 14.00, mākslinieciska viesu nama „Ārpus laika” kupolu terasē, „Kairosā”, Salaspils pag.
Pļavas gongu koncerts aicina piedzīvot nebijušu vasaras Saulgriežu ieskaņu, kurā Saules ceļu godinās dažādi gongi, dziedošie trauki, koši zvani un citi autentiskie instrumenti. Tie dziedē un spēcina, atbrīvo un iedvesmo, ļaujot klausītājam dziļi ienirt savā iekšējā pasaulē.
Saulgriežu laikā latvieši godina visu piecu stihiju spēku, kad enerģija cilvēkā dāsni ielīst no zemes, ūdens, uguns, gaisa un ētera. Mūsu senči visus elementus viedi savienoja kopā, pateicoties skaņai – instrumentiem.
Koncertā dzirdēsiet skaņas, kas ne tikai nomierina, bet arī piepilda dvēseli ar jaunu veldzējošu enerģiju, kas veicina nodomu piepildīšanos. Tās dod spēku dzīvot un radīt, nes gaismu un cerību.
Koncerts notiek īpašā vietā brīvdabā, kupola terasē un pļavā, kur koncerta apmeklētājam ir iespēja atpūtināt ķermeni, izjust vasaras smaržu, skaņas un rimtumu.

Koncertu atskaņo skaņu grupas „Gongamus” dalībniece gongu Meistare Izabella Reuta, kas ir viena no vispieredzējušākajām Gongu Meistarēm Latvijā. Vairāk kā 30 gadu garumā viņa iedvesmo cilvēkus ceļā pie iekšējas harmonijas.

Vispiemērotāk šo koncertu baudīt aizvērtām acīm guļus pļavā vai kupola terasē. Aicinām līdzi ņemt savus pledus, sedziņas, sēžamkrēslus un citus savām ērtībām ierastus līdzekļus.

Ieeja koncerta teritorijā, sākot no plkst.13.00. Vietas īpašā noskaņa ir piemērota dabas baudīšanai, atpūtai, pastaigai.
Pirms un pēc koncerta darbosies veselīgu uzkodu bufete, kurā koncerta apmeklētāji varēs baudīt arī pašaudzētu vasaras labumu svaigas uzkodas.
Biļešu cenas: EUR 15. Senioriem EUR 12. Bērniem līdz 16 gadu vecumam EUR 7.50
Biļetes “Biļešu Paradīze” kasēs un internetā
Papildu informācija: arpuslaika.lv un dayajoga.lv

 
Nav gaidāmo pasākumu