Carnival Youth / Naivais ku-kū TIEŠRAIDE Liepāja, Lielais Dzintars

"Carnival Youth" izsludina latviešu kino mūzikas tiešraides koncertu "Naivais ku-kū" no Liepājas koncertzāles “Lielais dzintars”.

Mūzikas grupa "Carnival Youth" 20.jūnijā piedāvās ieskatu latviešu kino mūzikas programmā “Naivais ku-kū”, kuru plkst. 21:00 varēs vērot tiešraidē. Būs pieejams arī klātienes biļetes, ievērojot valstī noteiktos pulcēšanās ierobežojumus.

“Plaukstošās vasaras smaržu iedvesmoti, nolēmām jūs pārsteigt un izziņot "Naivais Ku–kū" tiešraides koncertu, tādējādi ieskandinot Jāņus ar dziesmām no latviešu kino filmām,” stāsta grupa.

Biļetes pieejamas "Biļešu paradīzes" kasēs un internetā - Biļetes tiešraidei iepriekš pārdošanā līdz 19.jūnijam (ieskaitot) maksā 6 eiro, bet koncerta dienā 8 eiro. Ir pieejamas ieraksta biļetes par 10 eiro, ar kuru iespējams vērot koncertu gan tiešraidē, gan visus Līgo svētkus līdz 25.jūnijam. Klātienes biļetes pieejamas par 25 eiro pie galdiņiem, un par 20 eiro parterī vai balkonā. R. Vanags: “ Ieraksta iespēja ļaus šos Līgo svētkus pavadīt kopā ar jaunos skaņu kažociņos ieģērbtām un sev mīļām latviešu dziesmām no tādām kinofilmām kā "Elpojiet dziļi", "Limuzīns Jāņu nakts krāsā", "Ceplis", "Dāvana vientuļai sievietei", "Blakus" un vēl, un vēl, un vēl! Programmu veidosim tādu, lai interesanti klausīties būtu gan tiem, kas I. Kalniņa un R. Paula labākās dziesmas zina kā alfabētu, gan tiem, kas ar tām iepazīsies pirmo reizi! Tad, nu, skābējam gurķus, sienam sieru, marinējam šašliku un tiekamies "Naivais Ku-kū" Jāņu tiešsaistes koncertā!”

Koncertu atbalsta Liepājas pilsēta.

 
Nav gaidāmo pasākumu