Vienvietīgs pikniks ar garšu kopā ar Vinetu Elksni

Turku pagastā notiks jauna formāta kultūras pasākums - vienvietīgs pikniks ar garšu jeb koncerts "Starp debesīm un zemi" ar Vinetu Elksni (vokāls) un Māri Elksni (taustiņi)

Laikā, kad pasaule šķietami nedaudz pieklususi, Līvānu novada kultūras centrs izlolojis ideju par jauna formāta pasākumu, kas ļaus kļūt atkal tuvākiem kultūrai. 

Vienvietīgs pikniks ar garšu būs sajūtām piepildīts vakars, kur īpašu noskaņu piešķirs tieši Turku pagastā baudāmais nesteidzīgais miers un dabas tuvums. 
Ņemot vērā valstī esošo situāciju un noteiktās prasības, šī būs gluži ekskluzīva iespēja atkal būt kopā, cik nu tuvu tas šobrīd iespējams. 
Koncertu būs iespējams vērot katram pasākuma apmeklētājam individuāli iekārtotā sēdvietā, distancējoties citam no cita un bezrūpīgā mierā izbaudot mākslinieku sniegumu. 

Biļetes cena norādīta par vienu personu. Cenā iekļautas nelielas uzkodas un vasarīgs dzēriens. Pasākuma vietā apmeklētājiem būs atļauts ienest ēdienus un dzērienus.
Iesakām ņemt līdzi pledus. (Pasākuma norises vieta laukumā pie Turku SN).

Neliels apmeklētāju skaits, individuāla pieeja, neparasta atmosfēra, mūzikas un garšu pārsteigumi -  lielisks komplekts svētku ieskaņai! 
Pasākums tiek organizēts, ievērojot visus valstī noteiktos drošības noteikumus un sanitāros protokolus.

 
Nav gaidāmo pasākumu