MUZIKĀLĀ EKSKURSIJA LIEPĀJAS KONCERTZĀLĒ LIELAIS DZINTARS LV

“Muzikālās ekskursijas” aicina apmeklētājus skanīgā brīvdienu ceļojumā pa koncertzāli “Lielais dzintars”! 

Liepājas koncertzāle ir izslavēta ar savu izcilo akustiku un tās laikmetīgo arhitektūru. Lai, apmeklējot Liepāju nedēļas nogalē, koncertzāli varētu ne vien apskatīt, bet arī izbaudīt tās īpašo skanējumu, "Lielais dzintars" sadarbībā ar Liepājas Simfonisko orķestri jau otro gadu piedāvā īpašu piedzīvojumu! 

“Muzikālās ekskursijas” dalībnieki zinoša gida vadībā ne vien iepazīs koncertzāles ēku, aplūkos brīnišķīgo panorāmas skatu uz pilsētu un uzzinās aizraujošus faktus par koncertzāles tapšanu, bet dzirdēs arī nelielu koncertu, ko īpaši viņiem būs sarūpējuši Liepājas Simfoniskā orķestra mūziķi.

Pastaigas gaitā, pateicoties fonda “Uniting History” izveidotajam video materiālam, atklāsim arī kā veidojusies Liepājas mūzikas dzīve, kuras profesionālās darbības pirmssākumi meklējami jau 18. gadsimtā!

Biļetes uz ekskursiju var iegādāties interneta vietnē www.bilesuparadize.lv, Biļešu paradīzes kasēs visā Latvijā un koncertzāles "Lielais dzintars" informācijas centrā.

https://youtu.be/RDEJUTA5IMs

Ekskursijas cenas:

Pieaugušajiem*** – 7.00 eiro

Skolēniem, studentiem, pensionāriem, personām ar I un II grupas invaliditāti un pavadoņiem*** – 5.00 eiro

Bērniem līdz 7 gadu vecumam*** – bezmaksas

 

(***) Lūdzam ņemt vērā, ka, ievērojot pašlaik valstī noteiktos ierobežojumu atvieglojumus, ekskursijas, tāpat kā citus organizētus kultūras pasākumus, var apmeklēt tikai personas (t.sk. visa vecuma bērni), kas var uzrādīt sadarbspējīgu sertifikātu, apliecinot covid-19 pārslimošanu vai vakcinēšanos.

Organizē: “Lielais dzintars” sadarbībā ar Liepājas Simfonisko orķestri

 

Uzziņām:

+371 634 24555

[email protected] 

www.lielaisdzintars.lv 

 
Nav gaidāmo pasākumu