KLĀTIENES koncerts. DZIĻI VIOLETS, SINGAPŪRAS SATĪNS, OZOLS / Vasaras koncerts

Populāri mākslinieki aicina uz koncertu sēriju vasarīgās noskaņās


Sākot ar 15.jūniju t/c «Domina Shopping» un «Maxima» aicina uz plašu vasaras koncertu programmu, kas norisināsies «Dominas» A puses jumta stāvvietā (4.stāvā). Koncertu klātienē sēdvietās ekskluzīvi būs iespēja baudīt noteiktam cilvēku skaitam*; tiks piedāvāta arī visu koncertu tiešraide «Biļešu Paradīzes» mājaslapā. Koncertos piedalīsies dziedātāji Igo, Aija Andrejeva, mūziķi Uldis Marhilevičs, grupas «Pienvedēja Piedzīvojumi», «Dzelzs Vilks», «Bermudu Divstūris», reperis Ozols u.c. tautā iemīļoti un populāri mākslinieki.

Pirmssvētku nedēļā, kad daudzi cilvēki plāno izbraukt zaļumos un svinēt Līgo svētkus un Jāņus, tirdzniecības centrs «Domina Shopping», veikals «Maxima» un «TV3 life» aicina uz pieciem īpašiem vasaras koncertiem klātienē, kuros tiks ieskandināta vasara, būs iespēja no sirds izdziedāties, beidzot pēc ilgāka pārtraukuma atkal aci pret aci satikt savus iemīļotos māksliniekus, viņiem aplaudēt, gūt dzīvas emocijas un klātbūtnes sajūtu. Vārdu sakot, baudīt to, pēc kā tik ļoti esam noilgojušies, turklāt – droši un ievērojot visus MK norādījumus par sanitārajām prasībām.

Kā informē pasākumu rīkotāji, šiem koncertiem mākslinieki gatavo īpašus priekšnesumus, būs apvienojušies jaunos kopprojektos, tāpat gaidāmi vairāki muzikāli pārsteigumi, pirmatskaņojumi un, protams, lielākie hīti. Visus koncertus vadīs populārais Dailes teātra aktieris Andris Bulis.

Koncerti norisināsies t/c “Domina Shopping” A puses jumta autostāvvietā (4.stāvā). Visu koncertu sākums – plkst. 19.00, koncerta norises ilgums – viena stunda.

«Pozitīvi uzlādējošas mūzikas baudīšana teju putnu lidojuma augstumā, kas paveras no «Dominas» jumta – vai tā nav lieliska kombinācija, ar kuru ieskandināt jaunu dzīves posmu? Patiesi priecājamies, ka varam šajā laikā dāvāt Latvijas mūziķiem un viņu daiļrades cienītājiem šo fantastisko iespēju – klātienes koncertu sēriju, kurā droši satikties, sadziedāties un pa īstam sajust klātienes muzicēšanas prieku, kas ir tik pat neaizstājama pieredze kā klātienes iepirkšanās,» saka t/c «Domina Shopping» direktore Dina Bunce.

«Mūsu pielāgotā 2020. gada stratēģija koncentrējas uz atbalstu cilvēkiem, kas ietver trīs galvenās prioritātes – samazinātas cenas, sabiedrības veselība un pārdomāta izaugsme. Prieks, ka varam būt atbalsts arī šim pasākumam, pēc ilgāka pārtraukumam mūziķiem dodot iespēju sniegt koncertu saviem klausītājiem, tādējādi rūpējoties arī par sabiedrības emocionālo labsajūtu,» stāsta «Maxima Latvija» komunikācijas vadītāja Liene Dupate-Ugule.


T/c «Domina Shopping», «Maxima» un “TV3 life” piedāvās šādus koncertus:

15.06. plkst.19 Marhils (Uldis Marhilevičs), Aija Andrejeva, Ainars Virga
16.06. plkst.19 «Dzelzs Vilks», «Pienvedēja Piedzīvojumi», «Triānas Parks»
17.06. plkst.19 Igo, Aija Vītoliņa un «AG Trio» (Aivars Hermanis, Mārcis Auziņs, Kaspars Zemītis)
18.06. plkst.19 «Dziļi violets», «Singapūras satīns», Ozols
19.06. plkst.19 «Bermudu Divstūris»

Biļetes varēs iegādāties «Biļešu Paradīzes» tīklā. Biļetes cena – 25 EUR. Pasākumam tuvojoties, biļetes kļūs dārgākas.

Savukārt, iegādājoties biļeti par 7 EUR, jūs saņemsiet tiešraides kodu jeb tā saukto «mājas biļeti», ar kuru koncertu varēs baudīt visi vienas mājsaimniecības iedzīvotāji jebkurā vietā Latvijā vai pasaulē. Tiešraide būs pieejama «Biļešu Paradīzes» mājas lapā. Kods ir paredzēts vienai viedierīcei.

Klātienē koncertu būs iespēja vērot sēdvietās, šis būs koncerts bez auto. 

Vairāk informācijas: +371 29131458

 

 

 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu