Klātienes opermūzikas koncerts. Dienvidu saules promenāde

Noslēdzot koncertsērijas “Personīgi” vasaras sezonu, aicinām uz romantisku opermūzikas koncertu “Dienvidu saules promenāde”. Pie klavierēm esot ekspresīvajai pianistei Agnesei Egliņai, Latvijas Nacionālas operas un baleta solisti -  dzidrais soprāns Marlēna Keine un artistiskais tenors Mihails Čuļpajevs - duetā izdziedās Vidusjūras dienvidniecisko komponistu skaistākās mīlas dziesmas, ārijas un duetus.

“Tik skaists ir šis brīdis, lai dejotu, to mīlnieks neviens garām nelaidīs!” skan vārdi Džoakīno Rosīni Neapoliešu tarantellā. Koncertprogrammā “Dienvidu saules promenāde” būs jūtams aicinājums uz kaislīgu deju, saulē sakarsusi smeldze un robežu nepazīstošs dzīvesprieks. Kanconās, romancēs un mīlas duetos klausītājiem būs iespēja iepazīt un izbaudīt Kamila Sensānsa, Franando Obradora, Džoakīno Rosīni, Astrora Pjacollas, Hosē Serano, Ruperto Čapī un citu franču, spāņu un itāliešu komponistu mūziku, kā arī spāņu muzikālā teātra sarsuelas tradīciju.

 Mākslinieku uzaicinājums

Koncerts paredzēts divās daļās, kopējais ilgums 1 stunda un 40 minūtes. Raksturīgi  koncertsērijai “Personīgi” – pēc koncerta būs iespēja tikties ar mūziķiem, lai pie kafijas tases vai vīna glāzes baudītu sarunas neformālā gaisotnē.

Video ieskatam: https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=yxSZn-_y09A&feature=emb_logo

Biļetes: 15-20 eiro

Pasākums paredzēts pieaugušo auditorijai. Uz pasākumiem, kas paredzēti pieaugušo auditorijai, bērni līdz 5 gadu vecumam var netikt ielaisti.

Atlaides:

  • Skolēniem, studentiem, pasniedzējiem, pensionāriem – 25%
  • Personām ar I un II grupas invaliditāti, kā arī viņu pavadoņiem – 50%
  • Ģimenes biļetes 1 vai 2 pieaugušie + 2 bērni (vai vairāk) – 25% (pieejama tikai kasēs)

NB. Apmeklējot koncertu,  apmeklētājam ir jāuzrāda atlaidi apliecinošs dokuments.

Grupu biļetes:

  • 10-30 personas – 20%
  • 30 un vairāk personas -25%

Organizē: Lielais dzintars sadarbībā ar “Latvijas koncerti”

Ievērojot visus drošības pasākumus, uz koncertu klātienē – Lielajā zālē aicināti līdz 400 klausītāji. 

Kamerzāles koncertsērijas “Personīgi” koncerti vasarā:

  • 14.06. Tiešraides koncerts. Bahs. Grūvs. Saksofoni (Pavasara Abonements 2020)
  • 05.07. Tiešraides koncerts. Biruta Ozoliņa un Uģis Prauliņš. Etnoduets (Pavasara Abonements 2020)
  • 09.08.  Dienvidu saules promenāde. Koncerts KLĀTIENĒ.

 

Aicinām klātienes koncerta apmeklētājus izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt to, ja Jums ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī ja Jums ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus. Koncertzāles Lielā zāle apmeklētājiem būs atvērta 30 minūtes pirms koncerta sākuma.

Apmeklējot šo pasākumu, Jūs apliecināt, ka

- ievērosiet visus Covid-19 izplatības ierobežošanai ieviestos drošības pasākumus, informācija par kuriem būs pieejama arī koncerta norises vietā;

- respektēsiet koncerta organizatoru norādījumus norises vietā - par apmeklētāju plūsmas organizāciju, par higiēnas prasību ievērošanu, dezinfekcijas līdzekļu pieejamību u. c.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu