Carnival Youth -koncerts tiešsaistē - RECONNECTED

Tiešraides koncertu skaties šet

DELFI sadarbībā ar Latvijas mūziķiem uzsāk īpašu “digiKoncertu” sēriju, aicinot apzināties mākslinieku vērtīgumu un atbalstīt savus iemīļotos mūziķus. Koncerts tiek rīkots, reaģējot uz valstī un pasaulē ieviestajiem pulcēšanās ierobežojumiem, kas liedz notikt koncertiem, festivāliem un citiem pasākumiem.


Pirmajā “DELFI digiKoncertā” uzstāsies grupa “Carnival Youth”, kas tiešraidei sagatavojusi īpaši programmu “Reconnected”. Aptuveni stundu garajā koncertā no speciāli pielāgotas studijas ar māksliniekiem sarunāsies DELFI sociālo tīklu satura redaktors Eduards Gorbunovs, kopā atbildot arī uz klausītāju jautājumiem.
“Ārkārtējā situācija tika izziņota laikā, kad gatavojāmies doties Eiropas turnejā, taču koncerti bija jāatceļ. Šī būs mūsu iespēja satikt neaizsniegtos fanus, un uzmundrinājums visiem, kuri ilgojas pēc dzīvās mūzikas koncertiem. Tāpēc arī nosaukums “Reconnected” – kā atkalsatikšanās un saslēgšanās pēc sakaru pārtrūkuma. Tā kā koncerts domāts faniem visā pasaulē, programma pārsvarā būs angļu valodā, tomēr kādu dziesmu noteikti nospēlēsim arī latviski. Turamies digitālā pieskārienā!” saka “Carnival Youth” dalībnieki.


“Carnival Youth” ir “indie rock” grupa no Latvijas, kas debitēja 2011. gadā, gūstot atpazīstamību gan dzimtenē, gan ārpus tās. Grupu izveidojuši dvīņi Edgars (ģitāra, vokāls) un Emīls (bungas, vokāls) Kauperi un Roberts Vanags (taustiņinstrumenti, vokāls) un Kristiāns Kosītis (basģitāra).


Koncerts tapis sadarbībā ar gaismas un skaņas nomas kompāniju “GaCo”, LED ekrānu nomas kompāniju “VPT Grupa” un tiešraižu nodrošināšanas kompāniju “No Limits”. Grupu “Carnival Youth” atbalsta zīmols “RedBull Music”. Organizē: DELFI un “Every Little Thing”.


Par biļešu iegādi:
Biļetes cena iepriekšpārdošanā līdz 19. maijam (ieskaitot) - 6 eiro, bet koncerta dienā (20. maijā) - 8 eiro par vienu tiešraides pieslēgumu vienai viedierīcei;
Koncerta tiešraide + piekļuve ierakstam pēc tiešraides - 9 eiro, ko būs iespējams noskatīties 72 stundu laikā no brīža, kad tiks aktivizēts unikālais kods.
Tiešraidi varēsiet vērot caur “Biļešu Paradīzes” mājas lapu. Lai pieslēgtos koncertam, Jums būs jāievada pēc biļetes pirkuma saņemtais unikālais tiešraides kods laukumā “ievadiet kodu”.

 
Nav gaidāmo pasākumu