DZĪVNIEKU HARMONIJA. Koncerts ģimenēm ar bērniem

Pasākums pārcelts no 14.jūnija.

DZĪVNIEKU HARMONIJA. Koncerts ģimenēm ar bērniem

Gidons Krēmers vēlējies mūziku tuvināt bērniem, viņus ieinteresēt un atklāt šo brīnišķo skaņu pasauli. Klasiskās mūzikas skaņdarbi koncertā atklājas caur pasakām, dzīvnieku pasauli un tos raksturojošām skaņām, kuras atskan fragmentos no dažādu komponistu darbiem, kā Pauls Hindemits, Kamills Sen-Sānss, Johans Sebastjans Bahs, Nikolajs Rimskis-Korsakovs. Muzikāli tiek attēloti literatūrā labi zināmi dzīvnieku tēli (lakstīgala, zilonis Babārs un bullis Ferdinands).

Koncerts ieteicams bērniem no 5 gadu vecuma.

Piedalās Gundars Āboliņš (stāstnieks), Kristīne Balanas  (vijole), Marija Fedotova (flauta) un KREMERATA BALTICA septets:

Zane Kalniņa, vijole
Daiņus Peseckas vijole
Jevgēņija Frolova, alts
Giedre Dirvanauskaite, čells
Jurijs Gavriļuks, kontrabass
Andrejs Puškarevs, vibrafons 

*Koncerta laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām. Iegūtais materiāls tiks apstrādāts bez atsevišķas personu izdalīšana, lai tieši vai netieši netiktu veikta fizisku personu identificēšana. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā un izmantoti mārketinga materiālos. Jums ir tiesības lūgt neizmantot vai dzēst Jūsu personas datus – fotoattēlu, video vai audio ierakstu, kurā jūs esat fiksēts, rakstot mums uz e-pasta adresi: [email protected].

Atbalsta Valsts kultūrkapitāla fonds.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu