TDA Ritums 40 gadu jubilejas koncerts / RITI, RITI RITUMĀ

Jelgavas pilsētas pašvaldības iestādes "Kultūra" Tautas Deju ansambļa "Ritums" (mākslinieciskā vadītāja I.Karele, koncertmeistare L.Griščenko) 40 gadu jubilejas koncerts "RITI, RITI, RITUMĀ"

Pirmajā daļā uz skatuves satiksies dažādu gadu kolektīva dejotāji. Tiks izdejotas dejas, kas bijušas ar īpašu nozīmi kolektīva tapšanā, kā arī dejas, ko veidojusi kolektīva dibinātāja un ilggadīga vadītāja M.Salzirne, kā arī ilggadīgās kolektīva vadītājas A.Zeidmanes veidotas dejas. Un neiztikt bez dejām, kas bijušas tuvas dejotāju sirdij.

 Koncerta otrajā daļā tiks izdejots uzvedums  "Nāc nākdama Lielā diena". Tas būs ritumiešu stāsts par Lielās dienas sagaidīšanu un svinēšanu. Uzvedumā iekļautas gan jau zināmas dejas, gan pavisam jaunas dejas, ko šim uzvedumam veidojuši G.Trukšāne, I.Karele, S.Kauranena, A.Noviks. Koncerta otrajā daļā piedalās arī BJC "Junda" deju kolektīvs "Mazie Jundari" (māksl.vad. M.Bratkus, koncertmeistare G.Vanaga)

 Koncerta mākslinieciskā vadītāja: Ieva Karele. Režisore: Lolita Muižniece.

Pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts. Atrodoties pasākuma norises vietā, Jūs apliecināt, ka esat informēts/a un Jums nav iebildumu,
ka tiekat iekļauts/a audio vizuāla materiāla izveidē par pasākumu.

 
Nav gaidāmo pasākumu