STAR DUST - ASV laikmetīgā baleta trupas Complexions dejas izrāde

STAR DUST. COMPLEXIONS

Jau otru reizi Latgales vēstniecības GORS Lielajā zālē viesosies pasaulslavenā un neatkārtojamā ASV laikmetīgā baleta trupa Complexions ar grandiozu dejas izrādi "Star dust".

"Star dust" ir cieņas apliecinājums leģendārajam britu rokmūziķim Deividam Bovijam (David Bowie). Šis balets nes viņa hitu ietērpu un izklāj to vizuālo nospiedumu, ko iedvesmojusi viņa unikālā personība. Izrādes horeogrāfs - Dvaits Roudens (Dwight Rhoden).

Complexions tiek dēvēta par vienu no neparastākajām baleta kompānijām pasaulē. Tā aptver visus laikmetīgās dejas vēsturiskos sasniegumus un atklāj neierobežotu laukumu eksperimentiem, kurā dejotāji var godināt pagātni un vienlaicīgi attīstīt nākotnes deju. Skatītājiem neierastā horeogrāfija un oriģinālā mūzika apvienojumā ar klasiskā baleta pamatelementiem lauž visus dejā pieņemtos standartus. Piecos kontinentos, vairāk nekā 20 valstīs kompānija ir prezentējusi savu vīziju par kustību, un ir gatavi ar dejas palīdzību apvienot pasauli un padarīt to mazliet labāku.

Laikmetīgo baleta kompāniju Complexions 1994. gadā nodibināja izcilais horeogrāfs Dvaits Roudens (Dwight Rhoden) un baleta solists Desmonds Ričardsons (Desmond Richardson), Viņu kopējais mērķis ir popularizēt profesionālu laikmetīgo deju, apvienojot dažādas metodes, stilus un kultūras iespaidus bezkompromisa mikslī.

Uz šo koncertu tiekamies ar apmeklētājiem, kuri ir izslimojuši vai vakcinējušies!

Ienākšana koncertā ar derīgu digitālo Covid-19 sertifikātu un personu apliecinošu dokumentu, kas parāda, ka persona (ieskaitot bērnus) ir:

  • Vakcinējusies pret Covid-19
  • Pēdējā pusgada laikā ir pārslimojusi Covid-19.


Lūgums pirms pasākuma apmeklējuma pārliecināties, ka Jūsu Covid-19 sertifikāts ir derīgs, jo pretējā gadījumā pasākuma apmeklēšana būs liegta. Digitālo Covid-19 sertifikātu var iegūt https://covid19sertifikats.lv/. QR kodam ir jābūt digitālam vai papīra formātā. 

Bērnistaba, kamēr spēkā ierobežojumi, diemžēl nebūs pieejama. 
 
Vēršam apmeklētāju uzmanību tam, ka tiks ievēroti visi valsts noteiktie drošības pasākumi. Aicinām izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt pasākumu, ja Jums ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī ja Jums ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus.
 
Iegādājoties biļeti uz šo pasākumu, Jūs apliecināt, ka:
- ievērosiet visus 'Covid-19' izplatības ierobežošanai ieviestos drošības pasākumus, informācija par kuriem būs pieejama arī koncerta norises vietā;
- respektēsiet koncerta organizatoru norādījumus norises vietā - par apmeklētāju plūsmas organizāciju, par higiēnas prasību ievērošanu, dezinfekcijas līdzekļu pieejamību u. c.

 

 
 
 

 

 
Nav gaidāmo pasākumu