Franču mūzikas vakars. Jeremie Piazza & Journal Intime koncerts / Playtime

 1.martā plkst. 16.00 aicinām uz franču džeza mūzikas koncertu "Playtime" Valmieras Kultūras centrā. Koncertā piedalīsies Žeremijs Piaza (Jérémie Piazza) (bungas) un pūšaminstrumentu trio "Journal Intime" no Francijas.

Kad dzirkstošais pūšamo instrumentu trio “Journal intime” satiek izcilo soula mūzikas bundzinieku Žeremiju Piazu – ir laiks spēlēt! Šie dzirkstošie mākslinieki apvieno savu radošo spēku līksmā kvartetā, lai  svinētu džezu, grūvu un populāro mūziku, sasaucoties vienotā poēzijā ar Žaka Tatī filmām. Viņu fantāzijas lidojumā Djūks Elingtons satiekas plecu pie pleca ar Džimiju Hendriksu, brīvi cirkulējošas skaņas un neparastie toņi plūst cauri visai koncertprogrammai. Līksms, melodisks un brīžiem psihodēlisks, dziļi saknēs un vienlaikus augstu mākoņos – tāds ir jauns, apburošs džeza piedāvājums no Francijas! Koncertā “Playtime” klātesošie tiks iepazīstināti ar līksmu džezu franču gaumē.

 

Koncertā piedalīsies džeza mūzikas grupa:

Žeremijs Piaza, bungas

Frederiks Gastārs (Frédéric Gastard), basa saksafons

Matiass Mālers (Matthias Mahler), trombons

Silvēns Bardio (Sylvain Bardiau), trompete

 

Biļetes: EUR 5. Ar Valmieras kultūras karti 15% atlaide; ar lietotni “Mana Valmiera” 15% atlaide. Biļetes var iegādāties “Biļešu paradīzē”.

Koncertu organizē Valmieras Kultūras centrs sadarbībā ar Francijas Institūtu Latvijā.

 
Nav gaidāmo pasākumu