VESTARDS ŠIMKUS koncertā GAISMAS LĀSES

Vestarda Šimkusa koncerts "Gaismas lāses"

"Koncerts būs manas mūzikas programma ar nosaukumu „Gaismas lāses”. Tajā ietverti pēdējo gadu laikā tapuši skaņdarbi klavierēm, kurus vieno gaiša noskaņa un laimes sajūta – gan viegli ēteriska, gan spēka un enerģijas pilna. Lielākā daļa no manas mūzikas ir tapusi, iedvesmojoties no pastaigām, kurās ik dienas dodos pa mežiem un pļavām netālu no savām mājām Kurzemes pusē. Šo pastaigu laikā esmu ieraudzījis, cik dažādos veidos atkal un atkal saules vai mēness gaisma var apspīdēt un, šķiet, pat iekrāsot vienu un to pašu ainavu, koku, ezeru vai jūras krastu. Šajā koncertprogrammā dzirdamā mūzika ir pierakstīta esence no tā, ko esmu improvizējis, pēc šīm pastaigām atgriežoties pie klavierēm un mēģinot izteikt redzēto mūzikā. Šķiet, ka šādas mūzikas radīšana ir veids, kā es rakstu savu vispersoniskāko dienasgrāmatu."

Ierašanās no pl. 17:30.  Koncerta sākums pl.19:00. 

Koncerts vienā daļā.

Bufetē būs iespējams iegādāties dzērienus un uzkodiņas.     

Pirms koncerta iespējams doties pastaigā pa muižas plašo  un izgaismoto teritoriju, kā arī rezervēt galdiņu un pusdienot/vakariņot muižas restorānā.     

 Muižas viesnīca piedāvā  nakšņošanu mājīgās muižas  istabiņās.

Ar biļetes iegādāšanos un/vai savu klātbūtni šajā pasākumā skatītāji apliecina, ka ir informēti par to, ka pasākumā notiek fotogrāfēšana un filmēšana, un skatītājiem pret to nav iebildumu,  kā arī nav iebildumu pret skatītāju attēla publiskošanu un izmantošanu publicitātes vajadzībām.  

 

 
Nav gaidāmo pasākumu