Filma PROJĀM

Pēc lidmašīnas avārijas puisis attopas uz noslēpumainas salas, kur plešas meži, tuksneši un lagūnas. Taču uz šīs salas mīt arī milzīgs, tumšs gars, kurš sāk puisi vajāt. Lai izglābtos un atgrieztos mājās, galvenais varonis dodas izaicinošā ceļojumā pāri salai kopā ar savu jauniegūto draugu – mazu putnēnu.

“Projām”, kas jau izpelnījusies atzinību vairākos desmitos filmu festivālu visā pasaulē, pilnībā izveidojis Gints Zilbalodis — viņš ir savas pilnmetrāžas debijas filmas režisors, animators, producents, scenārija un mūzikas autors.

Filmu Gints veidoja vairāku gadu garumā: “Filmas “Projām” veidošanas process ir paralēls tās stāstam. Es visu filmu trīsarpus gadus veidoju viens pats un brīžiem jutos kā stāsta galvenais varonis, kas ar motociklu viens pats ceļo pa noslēpumaino salu un mēģina atrast saikni ar citiem cilvēkiem. Beidzot filma ir pabeigta un nonākusi pie skatītājiem, un man liekas, ka šī saikne ir atrasta.”

Filmā nav dialogu.

Ieteicamais vecums 7+

 

Cienījamie skatītāji!
Atgādinām, ka biļešu kontrole uz pasākumiem Lielajā zālē notiek pie ieejas kultūras centrā! Aicinām uz pasākumiem ierasties laicīgi un sagatavot biļetes uzrādīšanai kontrolei.
Paldies par atsaucību!

 
Nav gaidāmo pasākumu