QUEEN MUSIC SHOW - QueenTessence & Rihards Saule

Koncertšovs ar leģendārās grupas Queen mūziku harizmātiskā solista Riharda Saules izpildījumā
Tas jādzird katram leģendārās grupas Queen mūzikas fanam! “Queen” ir viena no visu laiku izcilākajām rokgrupām pasaulē un tās rādītā mūzika ir populāra arī šodien. Mūzikas projekts Queentessence apvieno 7 profesionālus un aizrautīgus mūziķus, un viņu izpildījums liks skatītājiem aizturēt elpu un just līdzi. Atšķirībā no t.s. tribute jeb "piemiņas grupām", kas kopē oriģinālos Queen grupas dalībniekus un viņu izpildījumu, Queentessence mūziķi ir pašpietiekami savā mūzikālajā un skatuviskajā izpausmē. Viņu uzstāšanās ir emocionāla un patiesa. Mūziķi kopā ar klausītājiem izdzīvo katra skaņdarba stāstu – gan skaudru kāds tas ir skaņdarbā "Bohemian Rhapsody", gan koķetērijas pilno "I Want To Break Free", gan bezrūpīgo "Crazy Little Thing Called Love". Skanēs arī tādas populāras kompozīcijas kā “The Show Must Go On”, “Love Of My Life”, “Save Me” un citas.
Projekta Queentessence centrā ir harismātiskais dziedātājs Rihards Saule, kas dedzina ar savu enerģiju un temperamentu, apbur ar savu harismu, dabīgo teatralitāti un lielisko skatuves izjūtu. Viņš ir patiess atklājums ikvienam, kurš viņu redz vai dzird pirmo reizi. 
"Mēs nemelojam un neatdarinām savos koncertos, mēs esam īsti un patiesi gan pret mūziku, ko izpildām un kurā dzīvojam, gan pret skatītājiem. Tā ir Queen mūzikas kvintesence, ar ko vēlamies dalīties ar ikvienu,” norāda mūziķis Rihards Saule. 
Video mirkļi iedvesmai:
- "Bohemian Rhapsody"
- “The Show Must Go On
- "Crazy Little Thing Called Love"
- “Love of My Life
Vairāk informācijas:
Facebook: https://www.facebook.com/Queentessence.live
Instagram: https://www.instagram.com/queentessence.live/

Koncerti notiks 27. oktobrī Ventspilī, teātra namā “Jūra vārti”un 4. novembrī Vidzemes koncertzālē “Cēsis”. Biļetes Biļešu paradīzes kasēs.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu