Cleveland Watkiss VocalSuite - a solo voice performance

Sestdien, 2020. gada 11. janvārī @ Liepājas koncertzālē Lielais dzintars uzstāsies mūzikas leģenda Klīvlands Watkiss. VocalSuite - solo vokāla performance ar nelielu drum and bass pieskaņu.
 
Watkiss ir uzstājies un strādājis kopā ar dažādiem pausaulē zināmiem māksliniekiem, piemēram, Björk, Royal Philharmonic Orchestra, Bob Dylan, Stevie Wonder, Wynton Marsalis, The Who, Nigel Kennedy, Keith Richards, William Parker & Hamid Drake, Project 2.3, Goldie, Y.M.V, un viņš ir viens no grupas ''Black Top'' izpildītājiem.
 
Izmantojot elpu aizraujošu vokāla spektru/diapozonu, kas veido savstarpēju saikni starp dažādām mūzikas kultūrām, trīskārtējais Wire/Guardian balvas laureāts Klīvlands Watkiss sapludina impovizāciju/kontrapunkta harmoniju, elektroniku, pārrāvuma cilpas un basa līnijas, izmantojot tikai savas vokālās dotības, kā rezultātā nonāk līdz satriecošam efektam, radot unikālu, orķestrālu/orķerstra vokāla skanējumu.
 
Apvienotās karalistes virtuozais vokālists, aktieris un komponists Klīvlands Watkiss prezentē VocalSuite:
Akapella vokālu improvizācijas performaci, kas izmanto vietas atmosfēru, lai radītu vienreizēju, neatkārtojamu performanci, kura radīta esošajā momentā. 
VocalSuite savieno balsi ar tehnoloģiju, izmantojot reālā laika cilpas (loops) VAI uzvietas veidotās skaņu cilpas, lai radītu dzīvu kompozīciju. Katrs koncerts ir neatkārtojams un vienmēr būs atšķirīgs. Izmantojot ierakstīšanas tehnoloģiju un papildinot to ar vokālu, orķestrālais skaņdarbs tiek radīts īsi pirms uzstāšanās auditorijas priekšā. Dažreiz Klīvlands izmanto auditoriju kā daļu no skaņdarba un viņš vienmēr reflektē kopējās telpas noskaņojumu un atmosfēru. Viņa paveiktie skaņdarbi parāda mūzikas stilu daudzveidību, sākot no klasiskās mūzikas līdz Āfrikas ritmiem, no džeza līdz korim.
 
''Cleveland Watkiss ir labākais vīriešu džeza mūziķis visā Lielbritānijā '' - Evening Standart

Limitēts biļešu skaits. Biļetes iepriekšpārdošanā sākot no 20 eiro.


 
Nav gaidāmo pasākumu