VEF JAZZ CLUB |Kle2GO (Krievija)

Kle2GO (Krievija)

Sergejs Kļevenskis (Сергей Клевенский), etno / folka pūšaminstrumenti

Antons Gorbunovs (Антон Горбунов), kontrabass, basģitāra, klarnete

Vladimirs Golouhovs (Владимир Голоухов), vibrafons, perkusijas

 

Latvijas publikai pēc koncertiem vairākos Rīgas klubos jau nedaudz pazīstamā izcilā folkdžeza grupa no Krievijas ir sava unikāla stila īstenotāji, ko paši oriģinālvalodā sauc par “авторский инструментальный фолк-джаз”.

Apbrīnojami drosmīga un neparasta Maskavas mūziķu apvienība, kur katrs dalībnieks apveltīts ar spilgtu individualitāti, augstu profesionālismu un savu stāstu, kas ļauj katram viņu koncertam kļūt par NOTIKUMU. Unikālo stilu un virtuozo muzicēšanu lieliski papildina perkusionista Vladimira Golouhova stāstnieka talants, kas katra nākamā skaņdarba pieteikumu spēj izveidot par asprātīgu pastāstu smeķīgā krievu pasaku teicēja valodā. Klausītāji, kas saprot krievu valodu, novērtēs šo papildus pievienoto vērtību.

 

Тriо Кlе2Gо dibināts 2015. gada sākumā, un pēc neatkarīgu kritiķu vērtējuma ātri kļuva par vienu no spilgtākajām debijām Maskavas mūzikas dzīvē. Sakausējot dažādas muzikālās tradīcijas un formas, pievienojot krievu folkloras mantojuma pērles, Antona Gorbunova komponista talants veido džeza-fusion kompilācijas, aizraujot klausītājus ar neizsakāmu burvību, optimismu, kaislību un krāsainu sonoristiku. Kle2Go nepašaubāmi ir publikas mīluļi, ko apliecina neskaitāmie festivāli un koncerti, kuros mūziķi aicināti piedalīties.

VIDEO

http://www.vefkp.lv/lv/pasakumi/aktuali/vef-jazz-club--kle2go-krievija/842/

 
Nav gaidāmo pasākumu