Komēdija / Liktenīgais mantojums (krievu valodā)

Lomās:
Vera Aļentova(Вера Алентова) (''Maskava asarām netic'', ''Dievu nenovīdība'', ''Un tomēr es mīlu'', ''Širli-Mirli'' u. c.)
Sergejs Astahovs(Сергей Астахов) (''Hiromants'', ''Jeseņins'', ''Bomžs'', ''Impērijas bojāeja'', ''Vienmēr saki vienmēr'', ''Ledus periods'' u. c.)
Darja Poverennova(Дарья Повереннова) (''Zobens'', ''Mednis'', ''Samara-2'', ''Mežsargs'', ''Spēle'' u. c.)
Dzīvē par visu nākas maksāt – ar naudu, veselību vai vēl ko citu.Lugas varonim nesanāca ilgi priecāties par negaidīti saņemto mantojumu. Izrādījās, ka kopā ar tēva īpašumu viņš bija mantojis arī tēva problēmas. Seni neatrisināti atgadījumi liek varoņiem atšķetināt aizvadīto gadu notikumu ķēdi.
Spraigi savērpts sižets, strauja notikumu attīstība – tas viss no paša sākuma skatītāju aizrauj un notur viņa uzmanību līdz pat izrādes beigām.
Sergeja Astahova un DarjasPoverennovas lieliskā spēle nevienu neatstās vienaldzīgu. Bet tas, ka izrādē piedalās Krievijas tautas māksliniece, Amerikas Kinoakadēmijas ''Оskara'' prēmijas laureāte, izcilā krievu aktrise Vera Aļentova, pārvērš izrādes ''Liktenīgais mantojums'' pirmizrādi īstā teātra dzīves notikumā.
Izrādes ilgums 2 stundas 10 minūtes ar vienu pārtraukumu.

 
Nav gaidāmo pasākumu