Mūsdienu deju kolektīvu koncerts / Ceļojums Galaktikā

Piektdien, 6. decembrī plkst. 18.00 teātra namā “Jūras vārti” Ventspils Kultūras centra mūsdienu deju kolektīvu “Mini Lāsītes”, “Lāsītes”, “Prieks”, “Lielais Prieks” un “Vēlreiz” dejotāji un mākslinieciskā vadītāja Everita Panfiļonoka aicina uz koncertu “Ceļojums Galaktikā”.

Koncertā piedalīsies arī Ventspils Jaunrades nama mūsdienu deju grupas “Mazās Čiepas”, “Mazās Čirkas”, “Čiepas”, “Čirkas”, “Scorpions”, vadītāja Inga Spodiņuka un deju studija “Deguntiņš uz augšu”, grupa “Fancy Flame” Svetlanas Grundmanes vadībā.

Vai jūs kādreiz esat lūkojušies zvaigznēs un domājuši… Kas tur tālajās debesīs notiek? Dejotāji aicina kopīgi pasapņot un paceļot debesu jumā, satiekoties ar dažādiem tēliem.

Biļetes cena 2.00 EUR.
Biļešu iepriekšpārdošana teātra nama “Jūras vārti” kasē (tālr. 63624272), Ventspils kultūras centra kasē (tālr. 63624796), visās “Biļešu Paradīze” kasēs un www.bilesuparadize.lv .


Informējam, ka Ventspils pilsētas pašvaldības rīkoto publisko pasākumu laikā informācijas atklātības nodrošināšanai un ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem, publicitātei, mārketingam un intervijām, var tikt veikta fotografēšana, video vai audiovizuāla fiksācija.
Fotoattēli un video var tikt izvietoti Ventspils pilsētas pašvaldības portālā www.ventspils.lv un Ventspils Kultūras centra mājas lapā www.kulturascentrs.ventspils.lv, kā arī pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook.com, Twitter.com, Draugiem.lv un Instagram.com.
Jums ir tiesības pieprasīt neizmantot vai dzēst, ja tas ir tehniski iespējams, minēto fiksāciju ar Jūsu personas datiem.
Pārzinis: Ventspils pilsētas dome, Jūras iela 36, Ventspils, LV – 3601, e-pasts: [email protected]

 
Nav gaidāmo pasākumu