LU FMOF jauktā kora AURA 15 gadu jubilejas koncerts / Dziedāt visai pasaulei

Koris “AURA” aicina uz 15 gadu jubilejas koncertu!

Latvijas Universitātes (LU) Fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātes (FMOF) jauktais koris “AURA” ar koncertu “Dziedāt visai pasaulei” 16. novembrī plkst. 17.00 LU Zinātņu mājā atzīmēs savas pastāvēšanas 15 gadu jubileju. Diriģenta Edgara Vītola vadībā “Aura” dosies dziesmotā ceļojumā pa atmiņu takām, kopā ar klausītājiem atceroties spilgtākos un sirsnīgākos mirkļus no kora dzīves. Svētku koncertā skanēs Emīla Dārziņa, Ērika Ešenvalda, Ilzes Arnes, Raimonda Paula un citu komponistu skaņdarbi.

Kora “AURA” 15 gadu pastāvēšana tiks svinēta LU nesen atklātajā, modernajā Zinātņu mājā, reizē iezīmējot jaunu lappusi arī kora attīstībā. Kora jubilejas koncerts iecerēts kā audiovizuāls piedzīvojums, apvienojot korim raksturīgo repertuāru ar ēkas iespaidīgajiem arhitektūras risinājumiem. Koncerta apmeklētājiem tiks sniegta iespēja brīvi izvēlēties sēdvietu uz ātrija kāpnēm, tādejādi piedzīvojot koncertu unikālā un nepiespiestā atmosfērā.

Koncertprogrammas divas daļas veidos kora mīļākās latviešu tautasdziesmu apdares un latviešu koru klasika, kā arī mūsdienu komponistu skaņdarbi un garīgā mūzika. Koncertā tiks apdziedāts latviešu cilvēka dzīves gājums un likteņa pavērsieni, pievēršoties arī Latvijas dabas skaistumam un tautas garīgajām vērtībām. Koncertā uzstāsies kora draugi un īpašie viesi. Starpbrīdī būs iespēja aplūkot izstādi par kora “AURA” 15 pastāvēšanas gadiem.

Koncerta norises vietā pieejama bezmaksas auto un velo novietošana (LU Zinātņu un Dabas māju pagalmos).

Biļetes uz koncertu pieejamas “Biļešu paradīzes” kasēs un tīmekļa vietnē www.bilesuparadize.lv.

 
Nav gaidāmo pasākumu