Raimonds Tiguls un Rīgas Doma zēnu koris - RĪTA UN VAKARA DZIESMAS

Koncerta programmā būs iekļauti gan jauni skaņdarbi, gan vairākas Raimonda Tigula tautā jau iemīļotas un Dziesmu svētkos izskanējušas dziesmas kā "Lec, Saulīte" un "Dod, Dieviņi". 

"Šī programma man ir īpaša, jo savus pirmos soļus mūzikā sāku dziedot zēnu korī. Nedaudz bērnības atmiņu un saviļņojums, dzirdot savas dziesmas, izpildām mūsu Rīgas Doma zēnu korim, " atklāj komponists Raimonds Tiguls. 

"Noskaņa, emocija, iedvesma, miers un harmonija. Komponists un lieliski izpildītāji, kuri neprasa komentārus. Mūzika, kas uzrunā jūs no Dziesmu svētku estrādes un koncertzālēm visā pasaulē. Skanējums, kas raksturīgs vienīgi Rīgas Doma zēnu korim", par projektu saka kora mākslinieciskais vadītājs un diriģents Mārtiņš Klišāns.  

 *Pasākums nav piemērots pirmsskolas vecuma bērniem. Darbosies Bērnu istaba.

**Koncerta laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām. Iegūtais materiāls tiks apstrādāts bez atsevišķas personu izdalīšana, lai tieši vai netieši netiktu veikta fizisku personu identificēšana. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā un izmantoti mārketinga materiālos. Jums ir tiesības lūgt neizmantot vai dzēst Jūsu personas datus – fotoattēlu, video vai audio ierakstu, kurā jūs esat fiksēts, rakstot mums uz e-pasta adresi: [email protected]. Koncertu atbalsta Valsts Kultūrkapitāla fonds.

 
Nav gaidāmo pasākumu