MANA DZIMŠANAS DIENA jautra izrāde bērniem un vecākiem / TEĀTRIS UN ES

Kā labāk nosvinēt savu dzimšanas dienu? Pašam iet ciemos vai uzņemt viesus pie sevis? Vakarā atgriezties mājās vai palikt pie draugiem pa nakti? Kas dzimšanas dienā vispār ir jādara? Jāēd pilnu muti gardumu vai jāpūš burbuļi? To mēģinās noskaidrot Baltais Lācis kopā ar saviem draugiem – vardi Līnu un tītarieni Tīnu! Lai līksmi nosvinētu sengaidīto tikšanos, visiem trim draugiem nāksies krietni papūlēties. Par to, kas jādara DZIMŠANAS DIENĀ jūs uzzināsiet noskatoties šo jautri pamācošo izrādi! Dzīvojiet līdzi un ķiķiniet kopā ar izrādes varoņiem! Iedrošiniet savus bērnus kustēties un ļaujiet vaļu viņu iztēlei. Lai viņi dzied, dejo un lēkā līdzi Baltajam lācim un viņa draugiem!

Izrādes apraksts: Varde Līna ir nolēmusi pagatavot savu iecienīto marmelādes ievārījumu, taču viņai ir beidzas cukurs. Ko darīt!? Jādodas pie sava kaimiņa – Baltā Lāča, lai aizņemtos krūzīti cukura. Taču Baltais Lācis ir manāmi satraukts. Šodien ir viņa DZIMŠANAS DIENA, un pavisam drīz nāks arī ciemiņi! Bet Lācis taču nemaz nezina, kā īsti jāsvin DZIMŠANAS DIENA! Visi Lāča labie nodomi noved viņu pie īsta haosa un komiskām situācijām. Vai Baltais Lācis paspēs sagatavoties savai DZIMŠANAS DIENAI, pirms ierodas pirmie ciemiņi?

Varbūt arī Jūsu bērnam ir dzimšanas diena?!

Ja Jūsu bērniņam šajā mēnesī, nedēļā vai tieši šajā dienā arī ir dzimšanas diena, tad aicinām to nosvinēt kopā ar Balto Lāci! Jūsu mazais gaviļnieks, kopā ar ģimeni un draugiem var nosvinēt savu dzimšanas dienu teātrī, noskatoties šo izrādi, pēc kuras mums ir iespēja pasniegt mazajam jubilāram Jūsu sarūpēto dāvanu no Baltā Lāča vai kāda cita izrāžu varoņa. Jūsu bērnam būs iespēja aprunāties ar izrāžu varoņiem, kā arī kopā nofotografēties. Un tas viss, bez papildus atlīdzības.

Režisors: Armands Ekštets  / TV seriāla Sirdsmīļā Monika režisors

Žanrs: jautra izrāde bērniem un vecākiem

Izrādes ilgums: 50 min

Ieteicamais vecums: 3+

Mērķu auditorija: bērni pirmskolas un sākumskolas vecumā

Valoda: latviešu

Sīkāka informācija par teātri – www.izradesberniem.lv

Uz tikšanos izrādē!

 

INFO VECĀKIEM:

--> Zālē ir amfiteātris kā kinoteātrī, kur katra nākamā rinda ir ar paaugstinājumu, kas nodrošina labu redzamību.

NOTEIKUMI: 

--> Biļete jāiegādājas katram skatītājam neatkarīgi no vecuma. Biļete bērnam tiek iegādāta teātra apmeklējumam, tādēļ nepieciešama neatkarīgi no tā, vai bērns sēž atsevišķā krēslā vai pieaugušajam klēpī.
--> Pirms izrādes sākuma, lūdzam izslēgt mobilos tālruņus.
--> Izrādes laikā izliegts lietot fotoaparātus, kino un video kameras, kā arī skaņu ierakstu aparatūru.

 
Nav gaidāmo pasākumu