Dziedošo aktieru ansambļa ŽERĀRI 15 gadu jubilejas koncerts

Dziedošo aktieru apvienība “Žerāri” svin 15 gadu jubileju ar tūres koncertiem


Kas gan būtu labs teātris bez dziedošiem aktieriem! Valmieras drāmas teātra aktieri, kas 2005. gadā dibināja laba garastāvokļa apvienību “Žerāri”, šogad svinēs 15 gadu jubileju un dosies koncerttūrē pa Latviju. Apvienība “Žerāri” izveidojās, apvienojoties Imantam Stradam, Ģirtam Rāviņam un Krišjānim Salmiņam, bet pēc piecu gadu pastāvēšanas 2010. gadā Salmiņu grupas sastāvā nomainīja Valmieras teātra muzikālās daļas vadītājs, komponists Emīls Zilberts.

„Žerāri” ir priecējuši skatītājus ne tikai brīvdabas estrādēs un kultūras namos, bet arī koncertos uz kuģa, pilīs un arī privātās dzimšanas dienas ballītēs. 15 gadu laikā izveidotas 5 muzikāli izklaidējošas programmas, un tagad, sarūpējot jaunus stāstus un smieklīgas situācijas, kas ietērptas 80-to gadu muzikālā mērcē, apvienība dodas apceļot Latviju savas jubilejas tūres ietvaros. Kā jau kārtīgā jubilejā, neiztikt arī bez īpašiem viesiem, kas gan paliks kā pārsteigums skatītājiem. Vien varam atklāt to, ka lielākajās Latvijas pilsētās kā viesi būs “Žerāru” draugi – citu Latvijas teātru iemīļoti aktieri.

Apvienojot populāras latviešu un ārzemju melodijas ar dažādiem jautriem atgadījumiem un anekdotiskiem notikumiem, kā arī dziesmas un humora pilnie stāsti atraktīvo aktieru izpildījumā sniegs pozitīvas emocijas uz ilgu laiku, tieši tādēļ šo var dēvēt par laba garastāvokļa apvienību. Turklāt programma veidota tā, lai būtu piemērota izklaide vairāku paaudžu skatītājiem – patiks gan pirmskolniekiem un pusaudžiem, gan arī vecākiem un vecvecākiem. Jubilejas tūres koncertos labs garastāvoklis garantēts visai ģimenei!

 

 
Nav gaidāmo pasākumu