Homo Novus 2019 / Ļoti izturīga līmlente

Starptautiskā jaunā teātra festivāla "Homo Novus"

izrāde "Ļoti izturīga līmlente"

9.,10.,11.,12.septembris 19.00

Aisteres zāle H2O 6 kvartāls, Aisteres iela 2

1h

Bez teksta

Biļetes – 15 eiro (10 eiro skolēniem, studentiem, pensionāriem un cilvēkiem ar invaliditāti)

Pēc izrādes sākuma skatītāji zālē netiek ielaisti.

Izrādes veidotāji: Lī Vilsons, Mirabella Votersa, Mikijs Kviks, Fils Daunings
Producents Hārlijs Stums, Intimate Spectacle
Atbalsta Performance Space Sidnejā

Izrādē "Ļoti izturīga līmlente” dažādi priekšmeti, agregāti un nedrošs tehniskais aprīkojums aktieri Lī Vilsonu nostāda grūtību un biedējošu situāciju priekšā. Izrādes sākumā viņš spītīgi mēģina piepūst milzīgu balonu lielāku, nekā tas iespējams. Seko sprādziens.

Arī turpmāk viss, ko Vilsons dara, jau no paša sākuma ir lemts neveiksmei, tomēr viņa apņēmība atbruņo un liek palūkoties uz neizdošanos kā neizbēgamu un varbūt pat noderīgu dzīves elementu. Cīnoties ar bailēm un pašsaglabāšanās instinktu, vīrietis upurē drošību un labklājību riska un brīvības priekšā. Viņa vienīgais sabiedrotais ir ļoti izturīga līmlente. Izrādes fināls atalgo abu pūliņus, un notiek neiespējamais.

Neskatoties uz to, ka izrādes noslēguma ainā aktieris ir kails, mūsuprāt, tā ir piemērota skolas vecuma bērniem un jauniešiem.

Starptautiskais jaunā teātra festivāls "Homo Novus” ir vadošais laikmetīgās skatuves mākslas festivāls Latvijā un viens no lielākajiem Baltijas reģionā. Festivāls notiek Rīgā no 2019. gada 5. līdz 13. septembrim un iepazīstina ar vēl jauniem un jau atzītiem māksliniekiem, kuru darbos rodama nerimstoša interese un viedoklis par mūsdienu pasauli un sabiedrību. Līdzās daudzveidīgai izrāžu programmai festivāls piedāvā iespējas radošiem eksperimentiem, teorētisko un izglītības sadaļu un citas aktivitātes. 

http://www.homonovus.lv/programma?s=branch%20nebula

 
Nav gaidāmo pasākumu