Baibai Sipeniecei - Gavarei 50 / Jubilejas sadziedāšanās

Sakarā ar valstī izsludināto ārkārtējo situāciju PASĀKUMS IR ATCELTS!
Informācija par naudas atgriešanu par iegādātajām biļetēm tiks publicēta līdz 20.01.2021.

 

„Tas būs skaists un krāšņs koncerts, kurā labs garastāvoklis un pozitīvas emocijas garantētas!” sola Baiba, piebilstot: „Šajā koncertā ar dziesmu spēles elementiem uz skatuves satiksies lieliska komanda – Uldis Marhilevičs, Normunds Jakušonoks, es un tērpu māksliniece Elita Patmalniece -, kā arī daudzi pazīstami dziedātāji. Mūsu galvenā vēlme: lai ikviens koncertu varētu baudīt ģimenes lokā vai kopā ar draugiem, klausoties un izdziedot sirdij tuvas un mīļas dziesmas.

 „Tas, ka mēs – Baiba, Marhils, Elita Patmalniece un es –  atkal būsim kopā, ir tāds notikums, kas noteikti jāredz, jo šāda iespēja gadās tikai vienu reizi vairākos gados,” ir pārliecināts mūziķis Normunds Jakušonoks. „Būs lieliska iespēja satikties ar cilvēkiem, kas mīl mūziku un dziesmas, kam pašiem patīk dziedāt un izklaidēties.” Mūziķis atzīst, ka cer un gaida publikas iesaistīšanos un līdzdziedāšanu: „Manuprāt, šis koncerts būs latviešu dziedāšanas kulminācija, kad līdzi dziedāt varēs visi, jo dziesmas būs pietiekami pazīstamas un līdzi dziedamas. Domāju, ka tas būs labs piedzīvojums gan mums, gan visiem klausītājiem!”

Uldis Marhilevičs: “Mums visiem trim vienmēr kopā ir patiešām fantastiski jautri. Domāju, ka tas ir galvenais iemesls, lai satiktos ar cilvēkiem, kuri arī to vēlas vakaru pavadīt priecīgi un laimīgi.” Viņaprāt, tas ir labs iemesls, lai dotos uz VEF Kultūras pili, lai kopā padziedātu, pasmietos un galu galā – kārtīgi nosvinētu Baibas jubileju.

Šo koncertu veidosim tā, lai varētu dziedāt līdzi visi, kas vēlas, un kas gan var būt labāks par iespēju iet uz koncertu izdziedāties no sirds?”  Vēlamies šo pasākumu pārvērst par īstiem svētkiem – par koncertu ar pievienoto vērtību!”

 Vairāk informācijas: +371 29131458

 

 
Nav gaidāmo pasākumu