MAN NAV ŽĒL / Normunds Rutulis

Nemainīgi darbīgais Maestro Raimonds Pauls sarakstījis 12 jaunas dziesmas Latvijas pozitīvākajam  dziedātājam Normundam Rutulim, kas septembra sākumā tiks publicētas albumā “Man nav žēl”. Uzreiz pēc tam Normunds kopā ar instrumentālistiem un deju grupu viesosies dažādās Latvijas pilsētās, lai kopā ar skatītājiem baudītu gan jaunos skaņdarbus, gan arī sen zināmos, tautā iemīļotos hītus, kurus tik sirsnīgi spēj izdziedāt tikai Normunds Rutulis.

Jau ierasti pozitīvā enerģētika un melodiskums koncertos šoreiz mīsies ar dinamisku un atraktīvu deju, kuru horeogrāfiju popbaleta dejotājiem veidos Reinis Rešetins, savukārt gaismu, lāzeru spēles un neierastas 3D vizualizācijas sarūpējis Jānis Pētersons (Artistic).

Daļa jauno dziesmu – "Atskrien raiba dievgosniņa", „Man nav žēl (Dziesma par Ērikonkuli)”,  „Punktiņš, komatiņš” un šī pavasara radio singls „Ziņģe par mīlu” jau ir ieguvušas popularitāti un iekļautas Normunda zelta hitu repertuārā. Koncertā dzirdēsim  gan dziesmas no jaunā albuma, gan melodijas no 2003.gada  programmas „Lecam pa vecam”. 

Kā atzīst Raimonds Pauls: ”Man vienmēr ir paticis būt tuvāk tautai savās melodijās. Ir labi, ka skatītāji var dziedāt līdzi. Normunds, cik zinu, cāļus skaita katrā savā koncertā un skaitīs vēl ilgi. Ar savu pozitīvismu un kaisli uz mūziku viņš māk “paņemt klausītāju”. Nešaubos, ka tas izdosies arī šajā koncertu sērijā, jo esmu pamanījis, ka tā dziesmiņa par indēšanu ar krūkļa ogām arī iet uz “urrā!” Lai Normundam veicas!

Savukārt Normunds Rutulis ir pārliecināts: “Līdz šim tik kustīgu koncertu tūri vēl neesmu piedzīvojis. Kustīgs tas būs gan muzikāli, gan vizuāli. Nevienam mana repertuāra pazinējam nav jāskaidro, cik daudz pozitīvas enerģijas sniedz dziesmas “Lecam pa vecam” vai “Cāļus skaita rudenī”. Un arī jaunā albuma dziesmas ir paguvušas izveidot šo labo enerģētisko saikni ar klausītāju. Mēs vārda tiešā nozīmē lēksim pa jaunam. Kopā ar dejotājiem un mūziķiem Anriju Grinbergu un Uldi Beitiņu. Jau tagad jūtu, ka tas sniegs neaizmirstamas emocijas gan mums māksliniekiem, gan visiem pārējiem klātesošajiem.”

 
Nav gaidāmo pasākumu