KLASES VAKARS VECĀKIEM

 NĀC DEJOT!

Bērniem skola beigusies, vecākiem prieks, bet dejot gaidām pilnīgi visus!

Pirmo reizi Ogrē KLUSĀ BALLĪTE – SILENT DISCO!  BAUDI DZĪVI NETRAUCĒJOT APKĀRTĒJO PASAULI!

Ballīti nodrošinās trīs DJ, kuri spēlēs  dažādus mūzikas stilus – Latviešu  deju mūzika, Dance clasic 70' - 90',  un TOP aktuālie deju hiti.

Katram apmeklētājam tiks izsniegtas austiņas ar trīs kanāliem, kuros skanēs trīs DJ spēlētā mūzika.

Latviešu mūziku spēlēs   DJ Mart.Inc.   Labi pazīstams latviešu mūzikas producentu vidū un savā studijā izveidojis remiksus daudziem latviešu skatuves māksliniekiem. Viņa remiksi bieži ir dzirdami radio stacijās un ir iecienīti gan mājas ballītēs gan DJ vidū.

EHR  formāru spēlēs   DJ Reverss. Viens no retajiem Latvijas producentiem, kas pa šiem gadiem izveidojis visdažādākos skaņdarbus visdažādākajos stilos. Sadarbojies ar daudziem Latvijas top dziedātājiem, producentiem un grupām. Producents un DJs, kurš īpaši neafišējas un nereklamējas, jo uzskata, ka vislabākā reklāma ir padarītie darbi.

Dance clasic 70’ – 90’   spēlēs  DJ Brumo. DJ kopš XX gs. astoņdesmitiem gadiem. Iemēģinājis roku arī kā radio DJ’s.  Pēdējos gados pievērsies tika 70’ – 90’ gadu mūzikas stila diskotēkām (tajā skaitā arī VIDEO diskotēkām ) ar kurām bieži uzstājas Ziemeļeiropā. 

Austiņām ir tīra skaņa ar sabalansētām  zemajām frekvencēm. Austiņas aprīkotas ar trīs krāsu LED diodēm, kas tumsā rada fantastiku skatu. Vienlaicīgi katra LED krāsa atbilst vienam no radio kanāliem. Diskotēku laikā dīdžeji redz cik daudz dejotāju klausās viņa mūziku savukārt dejotāji redz ko klausās viņu draugi vai apkārtējie. Spēlējot vienlaicīgi trīs dīdžejiem sanāk sava veida savstarpējās sacensības kurš DJ pārvilinās uz savu kanālu vairāk dejotājus. 

Biļetes EUR 12  (10 EUR ar Ogres novadnieka karti vai aplikācijas kodu tikai kasēs)

 
Nav gaidāmo pasākumu