Bērnu teātra izrāde / A. Tolstojs - Zelta atslēdziņa

Sakarā ar valstī izsludināto ārkārtējo situāciju IZRĀDE PĀRCELTA uz 2021.gada martu! Precīzāka informācija sekos. Iegādātās biļetes derīgas.

Pēc Alekseja Tolstoja lugas motīviem tapusī izrāde “Zelta atslēdziņa” ir pasaka par koka cilvēciņu Buratīno, kuram ir savi sapņi, savs skatījums uz lietām un attiecībām. Labais un ļaunais bijis vienmēr, varētu pat teikt mūžīgi un visur. Arī šajā pasakā ir dažādi tēli – gan bargais Karabass-Barabass, viltīgā Lapsa Alise un mantkārīgais Runcis Bazilio, gan skaistā, bet prasīgā Malvīne, melanholiskais Pjero un citi. Buratino nokļūst dažādās dzīves situācijās un piedzīvojumos, kamēr atrod īstus draugus un var piepildīt savu sapni par teātri.

Režisore: Vita Pētersone
Mūzika: Ilgvars Žilinskis. 
Scenogrāfija: Agate Ķiģele-Ābele
Kostīmu mākslinieces: Silvija Ķirse, Vineta Bitlerjus un Dace Lanka

Rīko: Liepājas Tautas mākslas un kultūras centrs

NB! Aicinām apmeklētājus izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt pasākumu, ja Jums ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī ja Jums ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus.
Apmeklējot šo pasākumu, Jūs apliecināt, ka:
- ievērosiet visus Covid-19 izplatības ierobežošanai ieviestos drošības pasākumus, informācija par kuriem būs pieejama arī pasākuma norises vietā;
- respektēsiet pasākuma rīkotāju norādījumus norises vietā - par apmeklētāju plūsmas organizāciju, par higiēnas prasību ievērošanu, dezinfekcijas līdzekļu pieejamību u.c.

 

 
Nav gaidāmo pasākumu