Ģitārists JĀNIS BĒRZIŅŠ koncertprogrammā ENERĢIJA

Redzēt ģitāristu Jāni Bērziņu uzstājoties uz skatuves ir vienlaicīgi iepriecinoši, apburoši un izaicinoši. Priekšnesuma laikā veidojas spēcīga radošuma un emociju vētra, kurā rodas laba mūzika. Jau pēc pirmajām izdzirdētajām notīm var pateikt, ka vakars būs kaut kas īpašs. Izsmalcinātu mūziku, labu humora devu, aizraujošus un līdzi dziedamus skaņdarbus, kā arī dažādus ar ģitārspēles meistarību paveicamus trikus - to visu varēsiet nobaudīt enerģijas pārpilnā koncertprogrammā.

"Sajūtot to, cik daudz enerģijas manā dzīvē dod ģitāras spēle, sapratu, ka ar to ir jādalās. Mums katram dzīvē ir kāds dzinulis, vai enerģijas avots, un man tā ir ģitārmūzika. Tāds arī ir mana koncerta galvenais mērķis - dāvāt cilvēkiem enerģijas lādiņu un reizē ļaut nedaudz aizmirsties, pazust mūzikā." - stāsta Jānis.

Koncertā skanēs virtuozi izpildīta ģitārmūzika, kur skaņdarbos savīsies viegli un meditatīvi motīvi ar brāzmainām skaņu eksplozijām, kopā radot pozitīvu un izklaidējošu skaņu ainavu. Klausītāji varēs novērot to, kā no instrumenta panākt pilnskanību kas pārsteidz.

Repertuārā iekļautas vairākas jaunas apdares atpazīstamām latviešu dziesmām, kā, piemēram, “Gandrīz tautasdziesma”, “Dzimtā valoda” un “Saldus saule”. Tiks atskaņotas arī Jāņa oriģinālkompozīcijas un pasaulē atzīti ģitārmūzikas meistardarbi.

Jānis Bērziņš ir ģitārists/komponists, kurš uzstājies kopā ar tādiem Latvijā atpazīstamiem māksliniekiem kā - Dons, Intars Busulis, Lauris Reiniks un daudziem citiem. Viens no pieprasītākajiem ģitāristiem valstī. Riga Jazz Stage 2017 laureāts. Absolvējis Academy of Contemporary Music un Jāzepa Vītola Latvijas Mūzikas Akadēmijas maģistra programmu džeza ģitāras spēlē.

 
Nav gaidāmo pasākumu