Liepājas mākslas forums: Vladislavs Nastavševs & Ezeri. Lēnās dejas

Lēno deju vakarā režisors un mūziķis Vladislavs Nastavševs kopā ar eksperimentālās mūzikas grupu “Ezeri” klausītājiem jaunā skanējumā izpildīs iemīļotas dziesmas no paša veidotajām izrādēm.

Nastavševa izrāžu mūzikai raksturīgas liriskas melodijas, kas nu saplūdušas ar ritmiskiem deju mūzikas skaņdarbiem, bet dziesmu tekstiem izmantotas krievu dzejnieka Nikolaja Kuzmina eksistenciālās rindas, kas katru dziesmu padara par stāstu.

“Dziesmas ir domātas baudai, lai tās klausītos un gūtu baudu, un deja – tā ir citāda komunikācijas forma, kas nāk tad, kad vārdi ir lieki. Līdz ar to lēno deju vakari ir reizē gan koncerts, gan cita veida pieredze, sajūtu notikums – valda atmosfēra, kas iedrošina cilvēkus dejot, ļaujoties mūzikas valdzinājumam un otra cilvēka klātbūtnei,” uzrunājot apmeklētājus bilst Vladislavs Nastavševs.

Paša sacerētā un bieži vien arī izpildītā mūzika ir Nastavševa izrāžu neatņemama sastāvdaļa. Skaņdarbu spēju eksistēt ārpus teātra telpas jau pierādījuši vairāki plaši apmeklēti koncerti un “Lēno deju vakari” Fon Stricka villā. Pateicoties klausītāju, skatītāju un dejotāju lielajai atsaucībai un interesei, režisors un komponists Vladislavs Nastavševs kopā ar grupu “Ezeri” Liepājas koncertzāles mākslas telpā vēlreiz izpildīs savus skaņdarbus uz teātra skatuvēm vēl nedzirdētā skanējumā.

Video: https://www.youtube.com/watch?v=HM6NgguwmDY

Pasākuma norisi atbalsta Valmiermuižas alus un Gardu muti.

Norises vieta: Mākslas telpa Civita Nova

Organizē: Lielais dzintars sadarbībā ar Piena svētki

Biļetes: 10.00 eiro; pasākumam tuvojoties, biļešu cenas pieaugs

Pasākuma biļetēm pieejamas atlaides:

  •         Skolēniem, studentiem, pasniedzējiem, pensionāriem – 25%
  •         Personām ar I un II grupas invaliditāti, kā arī viņu pavadoņiem – 50%
  •         Grupu biļetes:

10-30 personas – 20%

30 un vairāk personas -25%


Uz Liepājas mākslas foruma notikumiem iespējams iegādāties arī kopbiļeti, kas apmeklētājiem sniedz iespēju par izdevīgāku cenu apmeklēt visu foruma programmu. Ierodoties pasākuma vietā, kopbiļete tiks samainīta pret visu pasākumu kopējo ieejas pasi. Kopbiļetēm atlaides netiek piemērotas.

 

 

Cienījamie koncertzāles “Lielais dzintars” apmeklētāji!

Lūdzam ievērot SIA “Lielais Dzintars” noteikumus, lai kultūras pasākuma baudīšana būtu patīkama ikvienam apmeklētājam.
Koncertzāle “Lielais dzintars” apmeklētājus gaida jau stundu pirms pasākuma sākuma. 

Biļetes uz koncertzāles pasākumiem jāiegādājas katram pasākuma apmeklētājam, ievērojot, ka uz pasākumiem, kas paredzēti pieaugušo auditorijai, bērni līdz 5 gadu vecumam netiek ielaisti. Vecāki (pavadošās personas) ar bērniem vecumā no 5 līdz 10 gadiem lūgti iegādāties biļetes parterā un/vai zāles izejas durvju tuvumā, lai gadījumā, ja bērnam pasākuma laikā nepieciešams atstāt pasākuma zāli, to varētu izdarīt pēc iespējas nemanāmāk, netraucējot citus pasākuma apmeklētājus.

Apmeklētājiem ratiņkrēslos un viņu pavadonim, iepriekš piesakoties, piedāvājam īpašas vietas parterā. Īpašās biļetes iespējams rezervēt un iegādāties tikai koncertzāles “Lielais dzintars” Informācijas centrā pa tālruni +371 63424555, e-pastu[email protected] 
Informācijas centra darbinieks - kasieris informēs koncertzāles Klientu apkalpošanas daļu, kas nodrošinās vietu pieejamību. Ierodoties uz pasākumu, lūdzam vērsties Informācijas centrā, kura personāls palīdzēs nokļūt vajadzīgajā stāvā un sēdvietā. Ēkā ierīkots panorāmas lifts, lai apmeklētāji ar kustību traucējumiem varētu nokļūt nepieciešamajā ēkas stāvā.

Lūdzam koncertzālē ierasties savlaicīgi - pēc 3. zvana, sākoties pasākumam, ieeja zālē tiek pārtraukta. 
Koncertzāles apmeklētājiem ir pienākums pirms ieiešanas zālē izslēgt mobilos telefonus, atskaņotājus, pulksteņu vai citu elektronisko ierīču skaņas signālus. 

Apmeklētajiem ir aizliegts lietot un izmantot fotoaparātus, kino un video kameras, kā arī skaņu ieraksta aparatūru koncertzālē un pasākuma laikā. Fotografēšana, filmēšana un audio ieraksta veikšana ir pieļaujama tikai profesionāliem mērķiem, iepriekš saņemot SIA “Lielais Dzintars” atļauju.


Pasākuma laikā var tikt veikta arī filmēšana un fotografēšana no SIA “Lielais dzintars”, pasākuma rīkotāja, pasākumu mākslinieku un citu tam pilnvaroto personu puses. Iegādājoties biļeti uz pasākumu un / vai apmeklējot koncertzāli “Lielais dzintars”, apmeklētājs piekrīt, ka var tikt fotografēts un filmēts, ka viņa attēls var tikt izmantots filmās, fotogrāfijās, audiovizuālajos ierakstos, visas tiesības uz šādu materiālu un tā izmantošanu pieder SIA “Lielais Dzintars” vai attiecīgi pilnvarotajai trešajai personai, šādu materiālu (izņemot SIA “Lielais Dzintars” pastāvīgajā video novērošanā fiksēto un apsardzes nofilmēto materiālu) SIA “Lielais Dzintars”, pasākuma rīkotājs vai attiecīgi pilnvarotā trešā persona var izmantot pēc saviem ieskatiem visā pasaulē jebkuros plašsaziņas līdzekļos reklāmas nolūkos vai citam mērķim, kā arī komerciālos nolūkos, piemēram, DVD izdošanā, bez jebkādas atlīdzības vai kompensācijām par iepriekš minēto apmeklētājam.


Māksliniekiem domātos ziedus vai dāvanas ir iespējams atstāt pie garderobistiem koncertzāles 2. stāvā, uz īpašas kartiņas norādot adresātu. Jūsu veltes tiks pasniegtas tieši uz skatuves.

Lai koncertzāles "Lielais dzintars" apmeklējums kļūst par neaizmirstamu notikumu!

 
Nav gaidāmo pasākumu