Koncertuzvedums /Lai sasaucamies, lai dziedam!/

PIRMIZRĀDE Rīgā 25. martā

Dziedās un dejos Operetes teātra solisti:  MARLĒNA KEINE, JOLANTA STRIKAITE-LAPIŅA,
                                                                                            EMĪLS KIVLENIEKS, NAURIS INDZERIS
                                                                                            EGIJA ABAROVIČA UN REINIS REŠETINS

Piedalīsies operetes dejotāji un Operetes orķestra instrumentālais ansamblis

Koncertuzveduma Lai sasaucamies, lai dziedam! muzikālo pamatu veido iedvesmojoši pozitīvs, muzikāli ekspresīvs stāsts un konceptuāli īpaši izmeklētas, skatītāju iemīļotas dziesmas no latviešu komponistu mūziklu, operešu, kino un teātra mūzikas repertuāra, kas atspoguļo cilvēka dzīves gājumu. Programmā dzirdēsiet labi pazīstamas, dziļi izjustas, dažādus dvēseles stāvokļus paudošas, gan melodiskas, gan jautras dziesmas. Latvijas 100-gades svētku laikā ļausimies latviešu mūzikas valdzinājumam.  Svinēsim dzīvi!

Šis būs muzikāls stāsts par vienkāršām, bet  ikvienam būtiskām vērtībām, ko svarīgi nepazaudēt dzīves ceļā, spēlējot šo mūsu "dzīves spēli". Tu esi laimīgs, kad esi  tu pats, mierā un harmonijā ar sevi un pasauli. To arī Tev, skatītāj, vēlam!

Lai sasaucamies, lai dziedam  krāsainajās Raimonda Paula (Māsa Kerija),  Imanta Kalniņa (No saldenāas pudeles),  Ivara Vīgnera (Seši mazi bindzenieki) , Mārtiņa Brauna, Zigmāra Liepiņa (Adata), Induļa Kalniņa (Silavas valsis), Jāņa Lūsēna (Sfinksa), Aleksandra Kublinska, Elgas Īgenbergas (Annele), Valda Zilvera   dziesmās,  ko izdejos Operetes teātra solisti un dejotāji!

Diriģenti Guntars Bernāts (Liepājā) vai Kārlis Kundrāts (Rīgā)
Režisors Valdis Lūriņš
Horeogrāfs Alberts Kivlenieks
Kostīmu māksliniece Elīna Milta

Instrumentāciju autors Jānis Kaijaks, seniors

 
Nav gaidāmo pasākumu