PUSNAKTS ŠOVS SEPTIŅOS ar JĀNI SKUTELI

“Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli” ir izklaidējošs šovs pieaugušajiem vai tiem, kas tādi jūtas. Lielajā informācijas gūzmā, kas valda mums apkārt, “Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli” ir kā kvalitātes garants, vēstot par to, kas jauns un vērtīgs ir noticis vai būtu jāpiedzīvo latviešu mūzikā, kultūrā un sportā.

Plānotie pasākumi, uz kuriem pieejamas biļetes:

17. decembrī, Pirmdien pl. 19:00LTV Vecgada vakara raidījuma filmēšana mūzikas namā "Daile"

9. janvārī , Trešdien pl. 18:00 - 5.sezonas 15.raidījuma filmēšana un pl 21:00 - 5.sezonas 16. raidījuma filmēšana mūzikas namā "Daile"

22. janvārī , Otrdien pl. 18:00 - 5.sezonas 17. raidījuma filmēšana un pl 21:00 - 5.sezonas 18. raidījuma filmēšana mūzikas namā "Daile"

Šovu vada un ar viesiem sarunājas Jānis Skutelis. Par to, kas aktuāls ielās stāsta triecienžurnālists Ēriks Palkavnieks. Lai šova apmeklētāji visu saprastu un smietos rūpējās laukuma administrators Kozmens. Bet muzikālo mērci visam nodrošina grupa "Dziļi Violets” - Nauris Brikmanis (vokāls, bungas), Valters Osis (piano), Edgars Jercums (ģitāra), Viesturs Butāns (bass).

Šajā sezonā šova veidotāji ir parūpējušies, lai viss būtu vienkāršāk un saprotamāk. Pirmkārt, šovam nebūs tiešraides un svētdienās tas būs redzams tikai dzīvajā izpildījumā - Mūzikas namā “Daile”, un tikai pēc pasākuma to varēs skatīt LMT Straumē un LMT Viedtelevīzijā. Otrkārt, pieejamas trīs cenu kategoriju biļetes: DG jeb dārgais gals - 25 € , VG jeb vidējais gals - 20 € un LG jeb lētais gals - 15€. Papildu informāciju par raidījuma   “Pusnakts šovs septiņos ar Jāni Skuteli” filmēšanu un pasākuma gaitu var iegūt, sekojot mums sociālajos tīklos facbook un twitter.

Skatītājiem lūgums ņemt vērā, ka pasākumā speciāli auditoriju nefilmē, tomēr pirmajām un sānu rindām parterī (zālē) ir iespējams  nokļūt kādā kadrā vai kopplānā, tāpēc ceram uz skatītāju sapratni un atsaucību. Ar šīs biļetes iegādāšanos un/vai savu klātbūtni šajā pasākumā skatītāji apliecina, ka ir informēti par to, ka pasākumā notiek fotografēšana un filmēšana, un skatītājiem pret to nav iebildumu, tajā skaitā nav iebildumu pret skatītāju attēla publiskošanu un izmantošanu publicitātes vajadzībām.

Jānis Skutelis ir komiķis, aktieris, režisors. Cilvēku smīdināšanā un stāvizrāžu veidošanā komiķis Latvijā sevi apliecinājis augstākajā līmenī. Kraliskā improvizācijas teātra (KIT) dibinātājs, vadītājs un improvizators. KIT darbojas jau devīto sezonu. Kopš 2009. gada Jānis Skutelis veido stāvizrādes (stand-up comedy), gandrīz katru gadu piedāvājot publikai jaunu garadarbu, 2015. gadā tapa “Splendid Palace” izrādītā - “Politika”. Visas izrādes ir guvušas plašu atzinību un ievērojamu popularitāti. Tāpat papildu “Pusnakts šovam septiņos” Skutelis iesaistījies arī citos televīzijas projektos, piemēram, “Valstī viss ir kārtībā” un projektā “Skutelis IR studijā”.

Vairāk informācijas: http://www.comedykit.lv un Comedy Kit facebook

 
Nav gaidāmo pasākumu