TV3 Jaungada šovs SAVĀDI GAN!

Decembrī Latvijas lielākajās pilsētās ikviens tiek aicināts uz TV3 Jaungada šovu, kas būs veltīts leģendārajam TV raidījumam “Savādi gan!”

 

Tā būs lieliska iespēja vienuviet satikt kādreizējos raidījuma veidotājus un kopā pasmieties par šīs dienas aktualitātēm. Savulaik, kad tapa “Savādi gan!”, dominēja uzskats, ka latvieši nav asprātīgi, taču pēc saviem paziņām pavisam droši varēju spriest, ka – un vēl kā! - latvieši ir gan asprātīgi.

 

Kāpēc to tagad mēģināt atkal? Mums liekas, ka tas varētu būt kā mazs, foršs klases salidojums, kur sanāks kopā cilvēki, kuriem savulaik kopā ir bijis ļoti labi un klājies visnotaļ jautri.

TV ētera personība Baiba Sipeniece-Gavare, atklāj – viss notiks “Savādi gan!” labākajās tradīcijās, sastāvs būs nemainīgs, un pagājušie gadi darījuši stiprāku projekta veidotāju pārliecību. “Viss, ko agrāk darījām, bija labi un pareizi. Arī tagad būtu grēks klusēt, neko nedarīt, tāpēc metīsimies iekšā ar lielu joni, jo pašreizējā situācija un apstākļi mums neļauj apstāties, iesūnot, stāvēt dīkā un klusēt. Jo – tie prototipi ir tik spilgti, ka prasīties prasās, lai viņus atkal uzliek uz skatuves. Tāpēc nāciet un skatieties, un nebūsiet vīlušies!”

 

Nelielu ieskatu gaidāmajā šovā paver pazīstamais TV šovu vadītājs Valters Krauze, jo, pēc viņa domām, lai cik tas dīvaini neliktos, pašreiz piedāvājumā nav neviena pašmāju humora šova. “Tāpēc paldies Viesturam Dūlem (Zuargusam), kurš toreiz uztaisīja “Savādi gan!” un kur sākumā darbojāmies tikai pieci cilvēki! Raidījumā iejutos daudzās lomās, īpaši jau veidojot parodijas par politiķiem – sākot ar Šķēli un beidzot ar Māri Gaili, lai gan līdzība dažkārt bija apšaubāma. Arī tagad, atklāti sakot, netrūktu tēmu, ko aplūkot – piemēram, nesen aizvadītās pašvaldību vēlēšanas. Šajā TV3 Jaungada šovā abi ar Baibu Sipenieci-Gavari būsim vecīši – “dīvāna eksperti”, kuriem ir viedoklis par visu. Jo, kā jau mūsu valstī ierasts, galvenais ir neko nedarīt, bet par jebko izteikties anonīmos interneta komentāros – sākot no hokeja un beidzot ar “Eirovīziju”, tā ka būs, kur izvērsties.”

 

Esence no visiem labākajiem TV humora šoviem!

Ak kungs, savādi gan, valstī viss ir kārtībā!

Koncerta daļu ar Latvijā populārāko mākslinieku un šova X Faktors labāko finālistu piedalīšanos vadīs Jānis Skutelis vai Valters Krauze.

 

Lielajā šovā Jelgavā, Zemgales Olimpiskajā centrā, 29.decembrī uz skatuves redzēsiet tādus māksliniekus kā: Jauno Jāņu orķestris, Normunds Rutulis, Rīgas Viļņi, Dagamba, Jānis Stībelis, Marta Ritova, Menuets, Colt, Borowa MC, Eolika, Markus Riva, Astro`n`out, Pērkons, Opus Pro, Lauris Reiniks u.c.

 

 

Vairāk informācijas:

Tālr. +(371) 29131458

 
Nav gaidāmo pasākumu