AKUSTISKO ĢITĀRU TRIO AG 3 o /A. Hermanis, K. Zemītis, M. Auziņš/

AKUSTISKO ĢITĀRU TRIO

Koncertprogramma, kurā apvienojušies Latvijā pazīstamākie un izcilākie vairāku paaudžu ģitāristi - Aivars Hermanis, Kaspars Zemītis un Mārcis Auziņš. 
Iedvesmojoties no pasaules slaveno ģitāras virtuozu Al Di Meola, John McLaughlin and Paco De Lucia, sākotnēji - 2011. gadā mūziķi tika apvienojušies apvienībā - akustisko ģitāru trio, ar mērķi 2011. gada vasarā piedalīties Siguldas džeza festivālā. Tādējādi aizsākās profesionālo un izcilo ģitāristu - Aivara Hermaņa, Kaspara Zemīša un Mārča Auziņa radošā sadarbība.
Šajā programmā ģitāristu trio atskaņos pasaulē populāru autoru, kā arī pašu kompozīcijas mūziķu aranžējumos. Tajā izskanēs flamenko stila skaņdarbi, mūzika Latīņamerikas ritmos un džeza manierē, kā arī ģitāristu radītas kompozīcijas.
Lai arī trio dalībnieki katrs individuāli ir pieprasīti studiju un koncertu mākslinieki un regulāri piedalās un muzicē daudzos klausītājiem zināmos muzikālos projektos, trio radis unikālu iespēju apvienoties kopējā muzicēšanas priekā sev un klausītājiem!

Mūziķi - Aivars Hermanis, Kaspars Zemītis, Mārcis Auziņš

Koncertprogramma II daļās un ir 2 stundu ilga.

Koncerta producents Mūzikas nams Daile, Anda Zadovska e-pasts: [email protected].    www.dailesnams.lv

Pirmatskaņojums 2015. gada 29. oktobrī

Atgādinām, ka Ministru Kabineta noteikumi paredz, apmeklējot iekštelpu pasākumus, iepriekš veikt biļešu personalizāciju, ko ātri un viegli var izdarīt Biļešu Paradīzes vietnē: https://www.bilesuparadize.lv/lv/person

 

Pasākuma laikā var tikt fotografēts un filmēts. Atrodoties pasākuma norises vietā, Jūs apliecināt, ka esat informēts/a un Jums nav iebildumu, ka tiekat iekļauts/a audio vizuāla materiāla izveidē par pasākumu.

Pasākumu pulcēšanās un norises laikā tiks ievēroti visi valstī noteiktie drošības noteikumi.

Aicinām koncerta apmeklētājus izvērtēt savu veselības stāvokli un neapmeklēt to, ja Jums ir elpceļu infekcijas slimības simptomi (drudzis, klepus, elpas trūkums), kā arī ja Jums ir noteikts pienākums ievērot pašizolāciju, mājas karantīnu vai stingras izolācijas nosacījumus.

Apmeklējot šo pasākumu, Jūs apliecināt, ka
- ievērosiet visus Covid-19 izplatības ierobežošanai ieviestos drošības pasākumus, informācija par kuriem būs pieejama arī koncerta norises vietā; - respektēsiet koncerta organizatoru norādījumus norises vietā - par  apmeklētāju plūsmas organizāciju, par higiēnas prasību ievērošanu, dezinfekcijas līdzekļu pieejamību u. c.

 
Nav gaidāmo pasākumu