BORISS GREBENŠIKOVS UN AKVARIUM. Koncertprogramma RASTA BASTA

Turpinoties ceļošanas un pasākumu rīkošanas ierobežojumiem, koncerts no 23. maija un 23. oktobra diemžēl tiks pārcelts uz 2021. gada pavasari. Nopirktās biļetes ir derīgas, taču iespējams būs nepieciešama biļešu maiņa jaunam sēdvietu plānam. Plašāka informācija sekos.

Koncertzāles apmeklētājus lūdzam būt pacietīgiem un sekot līdzi aktuālajām ziņām. Paldies par sapratni!

 

BORISS GREBENŠČIKOVS UN AKVARIUM

Latgales vēstniecības GORS Lielajā zālē ar jauno koncertprogrammu "Rasta Basta" uzstāsies Boriss Grebenščikovs un leģendārā grupa "Akvarium".

Tikai šajā koncertā Boriss un viņa grupa izpildīs īpašu programmu, kas ietver gan zelta hitus, gan intriģējoši jaunas dziesmas.

Boriss Grebenščikovs (BG), gan viens pats, gan "Akvarium" sastāvā, izpilda mūziku jau vairāk nekā 40 gadus. Viņš ir ierakstījis ap desmit pašizdotu albumu un vēl pusotru desmitu oficiālu albumu, kad vārds "roks" vairs nebija aizliegts.

BG ir viens no pirmajiem krievu mūziķiem, kas bija spējīgs adaptēt Rietumu kultūras muzikālo estētiku viņa dzimtās valodas specifikā. Arī šobrīd Boriss ir veiksmīgs pierādījums tam, ka var dziedāt jamaikiešu regeju, amerikāņu folku un īru balādes, arvien saglabājot krievu identitāti.

Boriss Grebenščikovs ir ne tikai plaši zināms dziedātājs un mūziķis. Viņš ir arī tulks, rakstnieks, mākslinieks, radio raidījumu vadītājs un austrumu filozofijas pazinējs. Viņa interešu daudzpusība un zināšanu dziļums ir sekmējusi to, ka mākslinieks ir kļuvis par kulta personāžu. Tāpēc katrs Grebenščikova koncerts ir gandrīz kā maģisks rituāls, pēc kura sirdī dzīvo svētku izjūta.

GORS Kultūras vēstnieku programmas dalībniekiem biļetes ar 10% atlaidi, veicot pirkumu kasēs vai Latgales vēstniecības GORS biļešu sistēmas klienta profilā. Kasēs lūgums uzrādīt karti pirms pirkuma veikšanas.

Turpinoties pasākumu apmeklēšanas ierobežojumiem, bērnistaba pagaidām nav pieejama. 
 
Informējam, ka pasākuma laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām, neidentificējot konkrētas personas. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā u.tml.
 
Ja Jūs nevēlaties tikt fotografēts vai filmēts, Jums ir tiesības pieprasīt, lai šādas darbības attiecībā uz Jums netiek veiktas. Jums ir tiesības lūgt neizmantot vai dzēst Jūsu personas datus – fotoattēlu, video vai audio ierakstu, kurā jūs esat fiksēts, sazinoties ar personas datu apstrādes pārzini – SIA “Austrumlatvijas koncertzāle” administrāciju klātienē, Rēzeknē, Pils ielā 4; zvanot 646 33303 vai rakstot [email protected].

 
No upcoming events