Mūzikls BARMALEJS (krievu valodā)

MŪZIKLS BARMALEJS
Muzikālais jampadracis pēc Korneja Čukovska darbu motīviem.

Izrāde, kas kļūs par īstu dāvanu žanra cienītājiem. Kā arī visiem, kas sagaida no teātra izrādes lieliskas un aizraujošas darbības. Tikšanās ar personāžiem, kas labi pazīstami no bērnības, nesīs skatītājiem ne mazums atklājumu. Un muzikālās tēmas, ko radījis ģeniālais komponists Georgijs Firtičs, sniegs izrādei dzīvu un nevaldāmi jautru ritmu.

“Kas ir galvenais mūziklā? Pareizi, mūzika. Vienlaicīgi ar literatūras avotu mūs iedvesmoja populārā Dāvida Čerkaska multiplikācijas filma “Doktors Aikāsāp”, kurā skan lieliskie Georgija Firtiča muzikālie darbi. Nezin kādēļ tie šodien nepelnīti izrādījās aizmirsti, bet mēs situāciju izlabosim”. (I. Arhipovs, režisors)

Katra no šīm kompozīcijām - neticami raksturīga, emocionāli piepildīta un pabeigta. Tās uzrakstītas kā speciāli skatuvei. Tajās - vesels bagātību krājums aktieru improvizācijām. Bet apvienojumā ar krāsainām un dzīvām Čukovska pasakām veidojas patiess stāstījums, kas iekaro katra skatītāja sirdi – gan paša mazākā, gan arī paša nopietnākā.

Ieeja pasākumā no plkst. 12-00, mūzikla sākums plkst. 13-00 (programma ilgst 1 stundu bez pārtraukuma), no 12-00 līdz 13-00 skatītājus izklaidēs animatori un akvagrima speciālisti. Pēc izrādes interesenti varēs nofotografēties ar aktieriem.

 

 
No upcoming events