grupa Labvēlīgais Tips VECGADA ŠOVS - Lai LAIME NEPĀRIET !

Grupa LABVĒLĪGAIS TIPS aicina uz Vecgada šovu Rīgas Kongresu namā.

Pretēji ierastajai praksei, kad 31.decembra vakarā kāds no vecākiem vai jaunākiem grupas „Labvēlīgais Tips” koncertiem ir redzams kādā no daudzajiem TV kanāliem, šis Vecgada vakars būs īpašs: grupa savus fanus nolēmusi iepriecināt klātienē. Tālab ikviens 31.decembrī tiek aicināts uz Rīgas Kongresu namu, kur, kā saka „Labvēlīgā Tipa” dalībnieki, būs iespēja kārtīgi iztrakoties un izballēties Vecgada šovā „LAI LAIME NEPĀRIET!” pirms lielā Jaungada salūta krastmalā. Koncertu sākums – plkst.16.00 un 20.00

Tā būs vienreizēja atgriešanās vietā, kur grupa vairākus gadus pēc kārtas ir sniegusi neskaitāmus izpārdotus šovus un kas skatītāju atmiņās ir palikusi kā vieta ar vislabāko atmosfēru, ko var sniegt tikai šī zāle. Un kad tad vēl, ja ne tagad, jo nākamais taču CŪKAS gads!

„Visi pieraduši mūs redzēt kaut kādos rāmjos, šajā gadījumā – TV ekrānā. Taču, veicot sabiedriskās domas aptauju soctīklos, noskaidrojām, ka liela daļa TIPA fanu mūs labprātāk redzētu „dzīvajā”, nevis „plakanus” un TV ekrānā,” pauž grupas dalībnieki. Viņi sola, ka gandrīz divas stundas garajā koncertā ar svētku bufetes pauzi skanēs gan jaunās dziesmas, gan, protams, grupas lielākie hīti: „Vienvārdsakot, daudz pozitīvas mūzikas laimīgiem un varbūt mazliet iereibušiem cilvēkiem, kā jau tas pieklājas, vienu gadu pavadot un nākamo – sagaidot. Jo – kā Veco gadu pavadīsi, tā Jauno sagaidīsi…”.

 
No upcoming events