KALASCIMA (Itālija)

Pasākuma norises vieta ir mainīta uz Mazo zāli. Tie, kas iegādājušies biļetes uz Lielo zāli, tiks pārsēdināti. Informācija par jaunājām vietām tiks sniegta pirms ieejas pasākuma.

“Kalascima” ir viena no šī brīža Itālijas “karstākajām” grupām, kuras priekšnesumos tiekas tradicionālā un modernā mūzika, iegūstot īpašu Dienviditālijas folka skanējumu.

Grupas spēlētā mūzika ir eksplozīva, enerģiska un aizraujoša. “Kalascima” sniegumā savijas tradicionālie mūzikas instrumenti – dūdas, tradicionālās flautas, itāļu organeto (podziņu akordeons) un dažādi gan Dienviditālijas, gan citu pasaules vietu perkusiju instrumenti, kā arī mūsdienās izplatītie mūzikas instrumenti – basģitāra un skaņas efektu iekārtas.

Grupa guvusi vērā ņemamu starptautisko pieredzi – bijusi izvēlēta pasaulē pazīstamajam festivālam-konferencei SXSW (South by Soutn West, ASV), piedalījušies Austrālijas Pasaules mūzikas izstādē, Sziget festivālā Ungārijā un citur, kā arī koncertējuši Ekvadorā, Izraēlā, Vācijā, Beļģijā, Japānā, Dienvidkorejā un citās valstīs, bet 2018. gada vasarā viesosies arī Viljandi Folkloras mūzikas festivālā Igaunijā, piestājot arī Latvijā, kur vienīgo koncertu sniegs Rēzeknē, Latgales vēstniecībā GORS.

Plašāka informācija: kalascima.it

GORS Kultūras vēstnieku programmas dalībniekiem biļetes ar 10% atlaidi, veicot pirkumu kasēs vai Latgales vēstniecības GORS biļešu sistēmas klienta profilā. Kasēs lūgums uzrādīt karti pirms pirkuma veikšanas.

Informējam, ka pasākuma laikā ilustratīvi mākslinieciskiem mērķiem un nolūkā informēt sabiedrību par notikušo pasākumu var tikt veikta fotografēšana, video un/vai audio ieraksta veikšana. Minētās darbības tiek veiktas atbilstoši datu apstrādes prasībām, neidentificējot konkrētas personas. Iegūtie materiāli var tikt publicēti un/vai translēti plašsaziņas līdzekļos, kā arī sociālajos tīklos internetā u.tml.

Ja Jūs nevēlaties tikt fotografēts vai filmēts, Jums ir tiesības pieprasīt, lai šādas darbības attiecībā uz Jums netiek veiktas. Jums ir tiesības lūgt neizmantot vai dzēst Jūsu personas datus – fotoattēlu, video vai audio ierakstu, kurā jūs esat fiksēts, sazinoties ar personas datu apstrādes pārzini – SIA “Austrumlatvijas koncertzāle” administrāciju klātienē, Rēzeknē, Pils ielā 4; zvanot 646 33303 vai rakstot [email protected].  

 
No upcoming events