Juris Kaukulis un Jauno Jāņu Orķestris

JURIS KAUKULIS un JAUNO JĀŅU ORĶESTRIS. Albuma IEVIŅA koncerts.

Pazīstamais mūziķis, grupas „Dzelzs vilks“ solists Juris Kaukulis un jaunā folka apvienība “JJO” (Jauno Jāņu orķestris) aicina uz viņu jaunā albuma “Ieviņa” koncertu 12. maijā, Vecgulbenes muižā, plkst. 18.00
Stāvvietas cena – EUR 10,00.

“Turpinot Dzelzs vilka un “Uijā, uijā nikni vilki” stāstu - sakausēt simtgadīgas tautasdziesmas ar cilvēcisku attiecību stāstiem – kopā ar jaunā folka apvienību “Jauno Jāņu orķestris” esam radijuši jaunu albumu, kam dots vārds “Ieviņa”. Kaismīgi, enerģijas pilni un latviski stāsti ar dainu vārdiem un oriģinālu mūziku.

Albuma atklāšanas koncertā skanēs dziesmas no “Jauno Jāņu orķestra” jaunā albuma, bet klausītājus priecēs arī jau daudziem labi zināmās dziesmas no “Dzelzs vilka” tautasdziesmu repertuāra, kā arī mūzika no JJO pirmā albuma “Kālabad”.

Koncertā uzstāsies “JJO” mūziķi: Juris Kaukulis (balss, ģitāra), pazīstamais sitaminstrumentālists Artis Orubs (sitaminstrumenti), “septiņu sintezatoru” eksperts Kaspars Tobis (sintezatori), Ieva Strode (balss, vijole) un Valērijs Cīrulis (balss, mandolīna), kā arī grupas jaunākais dalībnieks Andris Veinbergs (kontrabass).


Apvienība “Jauno Jāņu orķestris”, dzimusi kā grupas “Dzelzs vilks” folkmūzikas atvasinājums, turpina darboties neatkarīgi, nosaukumā lietojot saīsinājumu “JJO”.


JJO albums “Ieviņa” top ar Siguldas novada pašvaldības, AKKA/LAA autora stipendijas un Valsts kultūrkapitāla fonda atbalstu. Mūsu draugi - Zemgus Poligrāfijas Serviss, izdevniecība "UPE Tuviem un Tāliem", Delfi.lv, Radio SWH, Inbox.lv.

 
No upcoming events