Mistiska muzikālā komēdija /Vampīru mednieki/

Teātris "Петербургский Ангажемент"

„Vampīru mednieki” ir mistiska muzikālā komēdija divos cēlienos pēc A. Tolstoja stāsta „Vampīrs”.
Tiesi šis A.Tolstoja literārais darbs vislabāk piemērots iestudējumam uz skatuves, jo izrādes gaitā visi tajā iesaistītie varoņi cits pēc cita kļūst par galvenajiem tēliem. Sižets ir mistisks un noslēpumains, ik mirkli notiek neparedzamas, šausmīgas un uzjautrinošas situācijas un notikumi.
Ir gan mīlnieku pāris, kuru laimi, saprotams, traucē ļaunie spēki un spoki, kas laiku pa laikam atdzīvojas. Briesmīgi sapņi, dueļi un pirms daudziem gadsimtiem dzimtai uzliktais lāsts... Ar ko tas viss beigsies, uzzināsiet, noskatoties mistisko komēdiju „Vampīru mednieki”.
Vai nav par daudz šausmu un vampīru mūsu dzīvē? Spoki, velni, pareģojumi, šaubas, mīlestība, nakts realitāte un dienas vīzijas. Un, protams, NOSLĒPUMS! Tikšanās ar citu pasauli vienmēr ir bīstama. Pieskaroties tai, kurš tad paliks neaizskarts? Vampīri, kas izliekas par cilvēkiem, sirsnīgi skatās uz savu upuri un gaida brīdi, kad varēs turpināt savu melno darbu... Tieši viņi ir jaunā pāra laimes zadzēji.
Un visi šie baismīgie notikumi tiek interpretēti neparastajā inscenējuma formā - mistiska muzikālā komēdija.
Izrāde principiāli nošķirta no ikdienas rūpēm. Teātris ir spēle, daļēji izzūdoša mistiskā realitāte, par kuru pat nevar pateikt, vai tas ir noticis vai nav.
Izrādē skan P. Čaikovska, V. Mocarta, Ž. Bizē, L. Delibes, D. Pučīni mūzika, senās krievu romances, operu ārijas un dueti.

 
No upcoming events